Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nu vrei să stai acasă de Paște? Idei pentru sejururi în țară sau afară. Oferte de vacanțe pentru Grecia, Israel, Bulgaria sau Băile Felix

Publicat

Dacă vreți să vizitați, de Paște, leagănul creștinismului sau, pur și simplu, să vă relaxați și să vedeți obiceiurile din alte țări, ori sau dacă vă place să vă petreceți sărbătorile pe meleagurile României, gustând din produsele tradiționale ale locului, Alba24.ro, împreună cu „Vacanța”- agenție de turism  din Alba Iulia, vă vine în ajutor cu o selecție de oferte de la trei mari touroperatori din țară, la prețuri accesibile aproape oricui. De la sejururi de trei până la șapte zile, cazări în pensiuni cu specific tradițional în locații rustice şi până la hoteluri de lux din întreaga lume, toate se regăsesc pe listele agenţiilor de turism care sunt gata să satisfacă cele mai pretenţioase dorinţe în materie de vacanţe.

Dacă v-ați dorit întotdeauna să vizitați Țara Sfântă, acum este cea mai bună ocazie. Pentru 605 euro / persoană puteți beneficia de un sejur de 6 zile în Israel (16-22 aprilie), în care intră transportul cu avionul, asistența în aeroportul Tel Aviv atât la sosire, cât și la plecare, 5 nopți de cazare cu demipensiune (mic dejun și cină) la hoteluri de 3 și 4 stele, transportul cu autocar între orașe, intrări la obiectivele precizate în programul de vizitare, ghid local, vorbitor de limba română la principalele obiective din Ierusalim și Betleem și însoțitor.

Poate n-ați vrea însă să plecați chiar așa departe de casă. Optați atunci pentru Roma sau Vatican. Nu vă așteptați să descoperiți atmosfera de sărbătoare ortodoxă, dar cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută. La doar 409 euro/persoană, vă puteți bucura de o excursie de 6 zile (19-25 aprilie), în care sunt incluse transportul cu avionul din Cluj Napoca, 5 nopți de cazare cu mic dejun bufet la hotelul GP Rome de 4 stele, transferul aeroport-hotel-aeroport, turul orașului Roma cu autocarul și servicii oferite de însoțitorul de grup. De asemenea, se vor vizita și orașul Tivoli, dar și obiectivele turistice din Vatican.

Grecia, nu este o destinație deloc de neglijat dacă vreți să trăiți sărbătorile pascale în spiritul ortodoxiei. Cu plecare din Sebeș și pentru 531 euro / 2 persoane, în perioada 16-22 aprilie, excursia în Corfu, Paleokastritsa, promite a fi una dintre cele mai frumoase amintiri. Prețul include transportul cu autocar, 6 cazări la hotel de 2 sau 3 stele, cu mic dejun inclus, vizite cuprinse în program și ghid însoțitor din partea agenției. Dacă vă grăbiți, puteți beneficia și de o reducere de 30% pentru rezervare și achitare integrală, până la data de 31 martie.

Bulgaria se află de asemenea printre ofertele, la prețuri accesibile, pe care agențiile de turism vi le propun. În Albena, pentru doar 287 euro/ 2 persoane, aveți parte de 3 zile de relaxare într-un hotel de 3 sau 4 stele, la alegere, masă festivă de Paște, vizite cuprinse în program și ghid. Nu uitați nici de reducerea de 30% oferită de agenție pentru early booking.

De asemenea, și Austria sau Ungaria s-ar putea regăsi pe lista voastră de opțiuni, având în vedere că pentru 175 euro/persoană vizitați, timp de 3 zile, Abatia Melk si Defileul Dunarii la Wachau și faceți turul panoramic al orașelor Viena și Budapesta. În preș sunt incluse transportul cu autocar, taxele hoteliere locale, 3 nopți de cazare în apropiere de Viena, la hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus, excursiile incluse și însoțitorul român de grup.

De preferați în schimb, sărbători tradiționale pe meleaguri românești, agenția Vacanța, prin partenerii săi, vă propune un sejur de trei zile la Băile Felix, în perioada 18-21 aprilie, pentru doar 187 lei / persoană. Pachetul include 3 nopți de cazare și mic dejun inclus, la hotel „Poienița”, de 2 stele. Aceeași ofertă este valabilă și pentru hotel „Mureșul”, cu diferența că aici puteți găsi și servicii de tratament, precum kinetoterapie, masaj, inhalații-aerosoli, saună, hidroterapie și termoterapie.

(P) Dacă una dintre aceste oferte vă inspiră și dacă doriți să aveți un concediu de neuitat, agenția „Vacanța”, partener Mareea, Christian Tour și Paralela45 vă așteaptă de luni până sâmbătă în Alba Mall, între 11.00 și 19.00. De asemenea, puteți solicita oferte personalizate în funcție de bugetul de care dispuneți  apelând numărul de telefon 0724 559 444, prin e-mail: contact@agentiavacanta.ro sau completând formularul de pe pagina de internet www.agentiavacanta.ro.

Citește și Agenţia „Vacanţa”, singura agenţie de turism din Alba Mall, şi-a deschis porţile. Destinaţii de vis, la cele mai bune preţuri

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax