Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Număr infim de copii din județul Alba, programați de părinți pentru vaccinarea anti-COVID. Situația la nivel național

Publicat

Aproximativ 42 de copii între 5 și 11 ani, din județul Alba, au fost înscriși de părinți în sistemul de programare pentru vaccinare, au transmis reprezentanții Grupului de comunicare din cadrul CNCAV, la solicitarea Alba24. 

”Precizăm că, până la această dată, la nivel național, sunt programați pentru vaccinare până la data de 20 februarie 2022, 3.630 copii cu vârste între 5 și 11 ani.

În urma consultării reprezentaților STS din cadrul CNCAV, vă informăm că, în prezent, sunt programați la vaccinare 30 de copii cu vârsta între 5 și 11 ani, până la data de 20 februarie” se arată în răspuns.

Rezultă că un procent infim dintre copiii programați la vaccinare la nivel național, sunt din Alba.

Copiii de grădiniță și din clasele primare vor primi o zi de scutire în cazul în care vor lipsi de la școală pentru a se vaccina, în timp ce părinții acestora vor primi o zi liberă plătită de la muncă pentru a-i însoți.

Toate acestea, începând de miercuri, 26 ianuarie, când începe vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani. Vaccinurile pentru copii au sosit marți în România.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax