Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Numele lui Mircea Geoană, avansat de Marcel Ciolacu drept candidat la alegerile prezidențiale din 2024

Publicat

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avansat numele lui Mircea Geoană (actual secretar adjunct al NATO) drept candidat la funcția de președinte al României, după expirarea mandatului lui Klaus Iohannis. 

Ciolacu a a spus că prezidenţiabilul PSD va fi decis în urma unei competiţii interne, dar nu exclude susţinerea lui Geoană la alegerile prezidenţiale din 2024.

Vezi și VIDEO: Candidează Mircea Geoană la prezidențiale în 2024? Mandatul la NATO i se încheie la sfârșitul lui 2023. Cum stă în sondaje

”Pariul meu este ca în 2024 PSD să şi câştige alegerile prezidenţiale, nu numai să se califice în turul 2”, a afirmat Ciolacu, într-o emisiune de televiziune.

Alte nume avansate de jurnaliști au fost cele ale lui Alexandru Rafila, Vasile Dîncu și Gabriela Firea. Ciolacu a adăugat că și aceștia ar fi buni pentru funcția supremă în stat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 09.06.2021 at 18:48

    Esti sigur ca cine rateaza primul 11 metri nu-l rateaza si pe al doilea ? Daca nu aveti executant, incercati, dar lumea-l percepe ca pe un pierzator si pe deasupra e si dirijat din exterior.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax