Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nunți cu certificat digital COVID, în localitățile cu incidență mare a infectărilor. Propunerea premierului

Publicat

Premierul Florin Cîțu a propus, duminică, folosirea certificatului verde la nunțile deja programate, unde incidența este mare, pentru ca evenimentele să nu fie anulate.

În videoconferința cu prefecții și reprezentanții DSP-urilor, premierul Florin Cîțu a spus că sunt județe unde situația pandemică este între 2 și 3 la ie, ba chiar această rată a fost depășită, de exemplu Bistrița-Năsăud și Ilfov, iar aici autoritățile trebuie să găsească soluții vom în perioada următoare și să se asigure că toate măsurile sunt respectate.

Vezi și CERTIFICATUL VERDE: Cum se obține și ce valabilitate are pentru vaccinați și nevaccinați. În ce condiții poate fi folosit

De asemenea, în aceste județe sunt programate nunți în perioada următoare, iar premierul vrea ca acestea să nu fie anulate.

„Sunt nunți programate în perioada următoare în zone unde deja ajungem la 3 la mie. Propunerea mea, domnule Raed Arafat, eu aș vrea să ne asigurăm că aceste nunți nu sunt anulate și ar trebui să folosim certificatul verde pentru aceste nunți, dacă se poate”, a spus premierul.

Acesta a spus că oamenii nu își mai pot modifica data de la o săptămână la alta, astfel că el ar propune pentru nunțile care sunt deja programate în zone unde incidența crește să se folosească certificatul verde.

sursă: Mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax