Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Nunți sparte de polițiști la Bistra și Câmpeni. La una dintre petreceri participau peste 200 de invitați

Publicat

Polițiștii din Alba au întrerupt două evenimente private care au fost organizate cu încălcarea normelor de protecție sanitară, în weekend.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă seara, în jurul orei 20.30, polițiștii din Câmpeni au intervenit la un local public din comuna Bistra, unde era organizată o nuntă, la care luau parte 211 persoane.

Evenimentul a fost întrerupt, iar atât organizatorii cât și participanții au fost identificați și urmează să fie sancționați, în conformitate cu Legea 55/2020.

În jurul orei 23.00, polițiștii din Câmpeni au intervenit la o locuință din oraș unde, într-un cort amplasat în curte, avea loc o nuntă la care luau parte 25 de persoane.

Evenimentul a fost întrerupt și toate persoanele au fost legitimate, urmând ca față de acestea să fie luate măsuri de sancționare, în conformitate cu același act normativ.

În ultimele 48 de ore, în județ au fost verificate 954 de persoane aflate în carantină, 312 aflate în izolare și au fost organizate 24 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 787 de persoane. Alte 78 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități, în contextul pandemiei.

Au fost controlate 75 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 183 de terase, restaurante, fast food-uri și 105 mijloace de transport, din care 42 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 25 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, 3 care nu au respectat carantinarea și una care nu a respectat măsura izolării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax