Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O bâtrână din Sebeș, internată în spital după ce a fost bătută de fiul său. Bărbatul s-a enervat după ce a consumat alcool

Publicat

politie noaptea

O femeie în vârstă de 77 de ani din Sebeș a fost bătută până a ajuns la spital de către fiul său. Fapta șocantă s-a întâmplat pe fondul consumului de alcool. 

Femeie a avut puterea să sune la 112 și să anunțe polițiștii despre cele întâmplate.

După ce au ajuns la fața locului oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului, și au deschis un dosar penal pentru violență în familie.

Potrivit IPJ Alba, în după amiaza zilei de 6 iulie 2023, o femeie de 77 de ani, din municipiul Sebeș a semnalat poliției, prin 112, faptul că a fost agresată de către fiul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii din Sebeș, deplasați la fața locului, a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, și-ar fi agresat mama, iar, în urma agresiunii, femeia ar fi suferit leziuni pentru a căror îngrijire a fost necesară transportarea la spital.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu prin care bărbatul a fost evacuat din locuința comună și i-a fost interzis să se apropie de mama sa.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax