Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

O companie belgiană investeşte la Alba Iulia. 200 locuri de muncă noi pe piaţa locală

Publicat

Albaiulienii vor avea  acces în curând la 200 de noi locuri de muncă prin intermediul unui contract încheiat între administraţia locală şi o firmă străină. Primarul Mircea Hava a anunţat în exclusivitate, în cadrul emisiunii „Testul de sinceritate”, difuzată de Alba24, că investiţia se află în derulare şi că este că este vorba despre o firmă belgiană ce va avea ca obiect de activitate producţia de accesorii pentru automobile.

Primarul a explicat că investitorii străini şi-au manifestat interesul de a-şi extinde afacerile în Alba Iulia, mai precis în Zona de dezvoltare economică de la Drâmbar. În prezent, proiectul se află în faza de licitaţie pentru atribuirea terenului, iar între administraţia locală şi investitori a fost semnat un acord de confidenţialitate până la parafarea contractului. Mircea Hava a asigurat însă că procedurile nu vor dura mai mult de o lună, iar în curând va putea fi făcut public şi numele companiei.

Investiţia este una importantă, care va aduce locuitorilor municipiului 200 de locuri de muncă noi. Aflaţi mai multe despre proiectele administraţiei locale şi despre opinia primarului Mircea Hava referitor la alegerile care bat la uşă, vizionând „Testul de Sinceritate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. raul

    luni, 30.01.2012 at 12:47

    „Procedurile nu vor mai dura mult” asta inseamna ca inca nu s-au inteles asupra comisionului dar intr-o luna se inteleg.

  2. tanasa ana maria

    miercuri, 27.03.2013 at 10:06

    caut loc loc de munca

  3. tanasa ana maria

    miercuri, 27.03.2013 at 10:06

    cugir

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax