Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”O făcătură marca PSD, în avantajul lui George Simion”. Declarații ale lui Florin Roman, după anularea candidaturii Dianei Șoșoacă

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a reacționat rapid la decizia de anulare a candidaturii Danei Șoșoacă și a spus că la mijloc ar fi vorba despre ”o făcătură marca PSD”. 

Concret, Florin Roman consideră că George Simion ar fi avantajat de această măsură a Curții Constituționale și astfel ar putea ajunge în turul II cu Marcel Ciolacu.

”Eliminarea Dianei Sosoaca din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD.

Este știut faptul ca Marcel Ciolacu este cel mai avantajat de un tur 2 cu George Simion, după modelul din 2000, între Iliescu și Vadim.

În varianta unui tur 2 cu Nicolae Ionel Ciucă, Ciolacu pierde în fața electoratului de dreapta.

Nu mi-a fost niciodată simpatică, doamna Șoșoacă, nici acum, dar aici e clar că PSD a făcut tot posibilul pentru a scăpa de candidatura ei, pentru a-i face culoar lui Simion, blatistul de casă al PSD.

De altfel, pe culoarele politicii, pesediștii vorbeau încă de săptămâna trecută despre eliminarea Dianei Șoșoacă, din cursa pentru Cotroceni.

În aceste condiții, mobilizarea votanților de dreapta, în jurul celui mai puternic partid de dreapta, PNL, devine esențială, în confruntarea din decembrie cu PSD” a scris Roman pe Facebook.

Reamintim că Diana Șoșoacă NU poate candida la președinția României. Curtea Constituțională i-a anulat candidatura, sâmbătă seară, în urma unor contestații depuse împotriva ei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 05.10.2024 at 20:22

    Tot mai pregnant se dovedeşte că Curtea trebuie desfinţată. Pe vecie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate