Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O familie din Aiud și-a cumpărat o casă cu banii primiți de la un elvețian. Motivul pentru care vor fi judecați de magistrați

Publicat

Două persoane din Aiud vor ajunge în fața instanței de judecată din oraș după ce procurorii îi considera inculpați într-un dosar. 

Însă, pentru a fi trași la răspundere, judecătorii din Aiud trebuie să îi judece și apoi să decidă dacă sunt vinovați sau nu. 

Fapta pentru care soțul și soția din Aiud vor ajunge în fața procurorilor este abuzul de încredere.

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 4 octombrie 2023.

Din motivarea instanței reiese că cei doi au primit o sumă mare de bani de la un cetățean străin, căruia i-au promis, verbal că vor cumpăra o locuință în oraș.

Însă, procurorii au notat că cei doi au cumpărat casa cu 65.000 de franci elvețieni, pe numele lor, dar nu i-au mai transferat proprietatea păgubitului.

Din câte se pare, cel care le-a dat banii este un cetățean elvețian.

Procurorii au notat că bărbatul le-a dat bani pentru a cumpara casa pentru el, însă familia din Alba nu și-a respectat promisiunea.

La mai bine de trei ani de la producerea faptei, cei doi soți vor fi judecați.

Potrivit magistraților, ”în actul de sesizare s-a reţinut că la data de 23.01.2020, inculpaţii, fiind împuterniciţi verbal de către persoana vătămată să achiziționeze imobilul situat în Aiud, str. Viilor, și-au însușit suma de 65 000 CHF prin achiziționarea imobilului în nume propriu şi fără a transfera ulterior proprietatea”, se arată în documentul citat.

Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Muresan Doru

    marți, 10.10.2023 at 03:01

    Pt ce i-a fi „împuternicit” elvețianul pe cei doi soți ?! De ce nu ar fi cumpărat el singur casa? „Îmuternicirea verbală” nu are nicio valabilitate juridică … Cu ce și-a dovedit elvețianul susținerile? Justiția noastră bolnavă și grav coruptă este preșul străinilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax