Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: O femeie a fost lovită de o maşină, pe strada Tulnicului din Alba Iulia. A fost transportată la spital în stare conştientă

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut luni după-amiază, pe strada Tulnicului, în cartierul Cetate din Alba Iulia. O femeie care traversa strada prin loc nepermis a fost acroşată de un autoturism. Aceasta a fost transportată la spital, în stare conştientă, pentru investigaţii medicale.

Maşina implicată în accident este un Renault Laguna de culoare verde, înmatriculat în Alba. Autoturismul era condus de o femeie. Victima a suferit fractură de bazin şi a rămas internată la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “La data de 24.12.2012, ora 13.56, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident grav de circulaţie produs pe strada Tulnicului din Alba Iulia.

Cristina V.F. de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tulnicului din Alba Iulia, a surprins şi accidentat o femeie de 88 de ani, angajată în traversarea străzii printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului, femeia a fost rănită grav şi a fost internată în spitalul din Alba Iulia.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax