Connect with us
Publicitate

Uncategorized

O femeie de 54 de ani din Alba Iulia şi-a pus capăt zilelor. A fost găsită SPÂNZURATĂ în locuinţa sa

Publicat

MORGAO femeie de 54 de ani din Alba Iulia a fost găsită spânzurată, marţi, în locuinţa sa. Ginerele ei a fost cel care a sesizat poliţia. Surse apropiate ale familiei susţin că aceasta s-a supărat foarte tare, după ce, la inventarul făcut la magazinul unde lucra, ar fi fost constatată o lipsă cu 50.000 de lei. Femeia era angajată ca vânzătoare, la un magazin de îmbrăcăminte situat vizavi de Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

Citește și Fiica femeii din Alba Iulia care s-a SPÂNZURAT face dezvăluiri şoc: „Mama a lăsat un bilet în care a scris că a fost ameninţată de patron” »

Marţi, în jurul orei 14.36, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat din Alba Iulia cu privire la faptul că a găsit-o pe soacra sa spânzurată în locuinţă.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a identificat-o pe U.O., de 54 de ani, din Alba Iulia care era decedată şi pe cadavrul căreia au fost identificate urme specifice decesului prin spânzurare.

Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Cercetările sunt continuate.

Surse apropiate ale femeii spun că aceasta s-a supărat foarte tare după ce, la magazinul de îmbrăcăminte la care lucra ca vânzătoare, a fost constatată o lipsă la inventar de 50.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. adina

    miercuri, 14.01.2015 at 13:33

    Ce usa jegoasa la morga. Angajatii spitalului nu pot s-o vopseasca? Si asta s-o faca CJ-ul?

  2. ADINU'

    joi, 15.01.2015 at 14:18

    Adina draga, poza e de ceva ani buni, usa la morga acum e de termopan… Vai vai!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax