Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba a fost amendată după ce a sunat la 112 și a spus că a fost amenințată de polițiști. De la ce a pornit totul

Publicat

O femeie din Roșia Montană a contestat la judecătorie o amendă primită de la polițiștii din Alba, după ce a sunat la numărul de urgență 112 și a spus că a fost amenințată chiar de agenții de poliție chemați să intervină la un incident în cartierul Dăroaia.

Însă, femeia a intervenit între forțele de ordine și o ruda care în aceeași zi a amenințat cu moartea și cu un topor o vecină.

Femeia nu a fost mulțumită de amenda primită și a contestat-o în instanță. Procesul s-a derulat la Judecătoria Câmpeni, iar o primă decizie a fost dată în data de 26 ianuarie 2021.

Incidentul s-a petrecut în data de 18 mai 2020. Atunci o femeie a apelat numărul de urgență și a reclamant că un vecin ” a amenințat-o cu moartea, a luat un topor cu care a început să lovească gardul care le desparte proprietățile, în timp ce afirmă că va intra în casă și o să o omoare”, se arată în motivarea instanței.

Un echipaj de poliție alături de unul de jandarmi au intervenit l-au identificat pe bărbat care era agitat și l-au încătușat.

În acel moment femeia a intrvenit i-a jignit pe polițiști și a încercat să îl scape pe bărbat de oamenii legii.

La scurt timp de la plecarea echipajelor, femeia a apelat la numărul de urgență și a spus că a fost amenințată de polițiști cu amenda.

Polițiștii au constat că femeia nu a avut un motiv întemeiat să sune la 112 și au amendat-o cu 500 de lei.

La Judecătoria Câmpeni, magistrații au analizat cazul dar nu i-au dat dreptate femeii care a contestat amenda primită.

Drept urmare au respins cererea acesteia. Decizia nu este definintivă și poate fi atacată în termen de 30 de zile de la comunicare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax