Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

O femeie din Alba care vindea lădițe de ciuperci la colț de stradă amendată de poliție. Cum s-a terminat întâmplarea în instanță

Publicat

O femeie din Vadu Moților, într-o zi de vară, la margine de drum lângă o clădire aflată în construcție, a scos la vânzare câteva lădițe de ciuperci. 

La fața locului s-au prezentat agenții de poliție ai postului Vadu Moților, care au sancționat-o pe femeie cu 500 de lei din cauza faptului că nu avea documente de proveniență pe ciupercile pe care le vindea. 

Femeia a fost amendată în data de de 29 iunie, însă aceasta și-a căutat dreptatea în instanță. Mai exact, a cerut anularea amenzii de 500 de lei. Dosarul a fost judecat de magistrații Judecătoriei Câmpeni, iar o primă decizie a fost dată pe 11 noiembrie, iar motivarea a fost făcută publică în urmă cu câteva zile.

Potrivit motivării, polițiștii postului Vadu Moților au suprins-o pe femeie la parterul unei clădiri în construcție situată în centrul comunei Vadu Moților, lângă Școala Gimnazială, în timp ce comercializa 28 de kilograme de ciuperci fără a avea acte de proveniență.

Agenții au amendat-o pe loc pe femeie cu 500 de lei.

În instanță, patru luni mai târziu, magistrații Judecătoriei Câmpeni au considerat că amenda dată de polițiști a fost prea mare, față de fapta pe care a comis-o femeia. Din acest motiv au înlocuit amenda de 500 de lei cu un avertisment.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax