Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Blaj a furat patru batoane de salam din Penny: Unde le-a ascuns. Ce au decis judecătorii din oraș

Publicat

O femeie din Blaj a fost cercetată penal, după ce a furat patru batoane de salam dintr-un magazin Penny din oraș. Fapta femeii a ajuns în atenția procurorilor și a magistraților. 

În data de 5 decembrie 2023, magistrații Judecătoriei Blaj, au dat o decizie în acest caz. 

Femeia a furat cele patru batoane de salam în data de 11 aprilie 2023. Atunci, femeia a intrat în magazinul Penny din oraș și a vrut să fure batoanele. Mai exact le-a băgat în geantă.

În total erau patru batoane care valorau 62 de lei.

Însă nu a reușit să treacă de ușa magazinului deoarece la un moment dat a fost oprită de unul dintre paznici. Atunci femeia a fost prinsă și a înapoiat batoanele.

Deși prejudiciul a fost recuperat, reprezentații magazinului nu au iertat-o pe femeie și au cerut ca procesul să continue.

Femeia avea antecedente penale. Însă, magistrații au considerat că fapta acesteia este una minoră și că judecarea ar costa mai mult decât valoarea produselor pe care a încercat să le fure.

Drept urmare au decis să închidă dosarul penal. Propunerea procurorilor a fost admisă de judecători, iar în 5 decembrie dosarul a fost închis.

Decizia a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marinescu Mariana

    luni, 11.12.2023 at 07:43

    deoarece legea sau mai bine zis legile din tara noastra sunt facute fără rost!?!!! De ce sa nu fii pedepsit !! Asa dau liber la furat !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax