Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O firmă din Alba se va ocupa de grădinile Casei Regale a României. Care a fost prima lucrare a companiei pentru familia regală

Publicat

Compania Toskana Garden din Alba Iulia se va ocupa pentru următorii ani de grădinile Casei Regale. Parteneriatul a fost anunțat de managerul firmei, Florin Mărginean, într-o postare pe Facebook. 

”Onorat de recunoașterea profesională a echipei pe care o coordonez la Toskana Garten Alba Iulia. De astăzi, suntem oficial furnizori ai Casei Regale a României pentru serviciile de peisagistică și amenajarea grădinilor aparținând de Domeniile Regale.

La baza parteneriatului stă amenajarea de la Domeniul Regal Săvârșin, prin care am redat strălucirea domeniului ce poate fi vizitat de publicul larg. Prin activitatea derulată acum la Alba Iulia și Cluj Napoca ne străduim să oferim același tip de servicii clienților noștri, de astăzi cu o și mai mare responsabilitate.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Alba Iulia a primit titulatura de Oraș Regal, din partea Casei Regale. Primarul Gabriel Pleșa a participat la eveniment

O provocare ce ne va determina să fim și mai buni! Le mulțumesc tuturor angajaților noștri pentru că reușita de astăzi li se datorează și lor. Continuăm împreună!”,  scris Mărginean pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: FOTO VIDEO: O firmă din Alba reabilitează peluza Castelului Regal de la Săvârșin. Când va putea fi vizitată proprietatea

În 2021, firma din Alba Iulia s-a ocupat de Domeniul Regal Săvârșin. Castelul regal de la Săvârșin este un conac deținut de familia regală română și situat pe domeniul de la Săvârșin, din județul Arad. Pe locul clădirii actuale se găsea în secolul al XVIII-lea castelul familiei nobiliare Forray.

Parcul dendrologic din jurul castelului a fost înființat de vicecomitele Andras Forray, în anul 1514, care a fost domn de pământ și a avut moșie în zona Săvârșinului. Acest parc are o suprafață de 6,5 hectare și conține câteva specii rare de arbori și arbuști, declarate monumente ale naturii: brad argintiu, molid, tuia piramidală, chiparoși de baltă, salcâm chinezesc, pin de Himalaya, alun turcesc, stejari seculari și multe altele, potrivit wikipedia.org.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax