Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O invitație la o bere, la un bar din Câmpeni și o propunere indecentă s-au transformat într-un dosar penal. Ce s-a întâmplat

Publicat

Interacțiunea dintre un bărbat și o femeie, în fața unui bar din Câmpeni, a devenit subiectul unui dosar penal. Dosarul s-a aflat pe masa procurorilor timp de mai bine de un an și a primit recent o soluție. 

O discuție între cei doi a dus la un furt, și un apel la 112 din partea femeii. Interacțiunea dintre cei doi este descrisă de magistrații Judecătoriei Câmpeni, în motivarea instanței din 9 noiembrie 2023.

O invitație la bere și o propunere indecentă

Cei doi s-au întâlnit în fața unui resturant din Câmpeni, în noaptea de 19 februarie 2022. Atunci, în jurul orei 23.00, bărbatul a invitat-o pe femeie la o cafea sau o bere.

Femeia l-a refuzat, iar bărbatul a jignit-o. Imediat a luat-o în brațe și i-a sustras 200 de lei pe care îi avea în buzunarul de la geacă.

Apoi, a intrat într-un gang întunecat și ”din întuneric a chemat-o să meargă să întreţină relaţii sexuale, însă aceasta a refuzat”, precizează magistrații în motivarea de la Judecătoria Câmpeni.

Când și-a căutat țigările în geacă, femeia a observat că nu mai avea bani. Aceasta i-a spus ”băbatului să îi restituie banii, însă acesta a refuzat, motivând că nu i-a dat ce i-a trebuit, referindu-se la acte sexuale”, au mai notat magistrații.

Bărbatul a avut altă variantă

Audiat în calitate de suspect, bărbatul a spus că a băut singur băuturi în barul din Câmpeni și la un moment dat a ieșit afară. Acolo a întâlnit-o pe femeie și i-a propus să întrețină relații sexuale, însă aceasta a refuzat.

În acel moment, bărbatul a susținut că femeia i-a băgat mână în buzunar și a încercat să îi fure lui banii, adică suma de 200 de lei. ”Ulterior persoana vătămată a sunat la poliţie şi a reclamat faptul că suspectul i-ar fi sustras suma de 200 lei, însă precizează că acest lucru nu este adevărat, banii fiind ai săi”, a susținut bărbatul în fața anchetatorilor.

Cum s-a terminat întâmplarea

Femeia și-a recuperat banii după ce poliția a ajuns la fața locului, iar în dosar nu au mai fost făcute cercetări. Drept urmare, procurorii au cerut închiderea dosarului.

În data de 9 noiembrie 2023 magistrații au decis ca dosarul să fie închis. Decizia a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax