Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O nouă AVERTIZARE meteo COD PORTOCALIU de furtuni, până joi noaptea. Ploi torențiale, vijelii, grindină

Publicat

Meteorologii au emis o nouă avertizare Cod Portocaliu valabilă pentru județul Alba și alte zone din țară, până joi noaptea.

COD PORTOCALIU: de miercuri, 24 iunie, ora 10.00 până joi, 25 iunie, ora 3.00

În zonele montane, în Moldova, Dobrogea și local în Muntenia și Transilvania, vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp. Vor fi și intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice și grindină, îndeosebi în regiunile estice și sud-estice.

Vezi și COD ROȘU, ZI NEAGRĂ în Alba. Bilanțul inundațiilor: Sute de case sub ape, drumuri distruse, zeci de sinistrați și pagube enorme

COD GALBEN: de miercuri, 24 iunie, ora 10:00 până joi. 25 iunie, ora 10:00

În intervalul menționat, îndeosebi în estul, sud-estul, nordul și centrul țării, precum și în zonele montane, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

COD GALBEN: joi, 25 iunie, orele 10:00 –23:00

În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

La sfârșitul săptămânii, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, în special în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele montane.

sursă: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax