Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O nouă licitație pentru construirea unei baze sportive cu teren de fotbal, în cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeș

Publicat

Compania Națională de Investiții a lansat o nouă licitație pentru construirea unei baze sportive în cartierul Mihail Kogălniceanu din municipiul Sebeș. Proiectul de peste 5,6 milioane de lei, fără TVA, prevede realizarea unui teren pentru fotbal, a unui teren multifuncțional și construirea unei clădiri de vestiare.

Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat marți, 13 octombrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o nouă licitație pentru construirea unei baze sportive cu teren pentru fotbal, teren multifuncțional și clădire pentru vestiare, pe strada Nufărul nr. 2, în municipiul Sebeș. Valoarea investiției este estimată la 5.616.403,81 de lei, fără TVA.

Reamintim faptul că prima licitație a fost lansată la sfârșitul lunii aprilie 2020, procedura fiind ulterior anulată.

Potrivit caietului de sarcini, baza sportivă va cuprinde:

– Teren pentru fotbal,

– Teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis,

– Clădire pentru vestiare,

– Cabină de poarta,

– Parcare,

– Alei pietonale,

– Spații verzi.

Terenul pentru fotbal

Terenul pentru fotbal are dimensiunile suprafeței utile de evoluție 75,5 x 117 m și cele ale suprafeței utile de joc 68 x 105 m. Zona de protecție perimetrală are lățimea de 3 m pe laturile lungi și 6 m pe laturile scurte. Marcajele terenului vor fi conforme cu cerințele Regulamentului de organizare a activităţii fotbalistice din 2018 al Federației Române de Fotbal. Terenul poate fi marcat și pentru 2 terenuri de mini-fotbal, suprafețele vor fi 40,00 x 60,00 m.

Suprafața de joc va fi dintr-un covor de gazon artificial, pe straturi de balast și piatră compactate. Suprafata de joc va avea pante de 0,5% către laturile lungi; drenarea apelor pluviale va fi asigurată prin stratul suport.

Pe una din laturile lungi se vor amplasa 2 bănci de câte 14 scaune pentru rezerve și antrenori. Pe latura lungă opusă se vor amplasa gradene pentru 500 de spectatori. Adiacent gradenelor vor exista locuri pentru 20 de persoane cu dizabilități locomotorii.

Tabela de marcaj și cel puțin 5 catarge pentru drapele se vor amplasa pe latura scurtă opusă clădirii pentru vestiare. De asemenea, va exista și o instalație pentru iluminat nocturn.

Suprafața de joc a terenului de fotbal va fi delimitată cu o împrejmuire din stâlpi metalici și plasă bordurată cu înălțimea de 1,5 m pe laturile lungi și cu un gard de protecție din stâlpi metalici și plasă textile cu înălțimea de 6 m pe laturile scurte. Accesul sportivilor se va face printr-o poartă metalică dinspre clădirea pentru vestiare; accesul spectatorilor se va face printr-o poartă metalică dinspre parcare.

Terenul multifuncțional

Terenul multifuncțional va avea dimensiunile suprafeței utile de evoluție 26 x 44 m și cele ale suprafeței utile de joc 20 x 40 m. Zona de protecție perimetrală va avea lățimea de 2 m.

Marcajele terenului sunt conforme cu cerințele Regulamentelor de funcționare ale Federațiilor Române de handbal, baschet, volei și tenis. Suprafața de joc va fi dintr-un covor de tartan, pe un planșeu din beton armat și balast compactat.

Pe una din laturile lungi se vor amplasa 2 bănci de câte 10 scaune pentru rezerve și antrenori. Va exista o instalație pentru iluminat nocturn.

Clădirea pentru vestiare

Clădirea pentru vestiare va fi parter + 1 etaj parțial și va avea dimensiunile 10,8 x 36,3 m, cu înălțimea la atic de 7,05 m. Suprafața construită a clădirii va fi de 395,88 mp, cea desfășurată va fi de 520,96 mp.

În clădire vor fi vestiare, grupuri sanitare pentru sportivi, camere pentru arbitri, camera tehnică, cabinet medical, birou, magazii pentru materiale sportive, grupuri sanitare pentru spectatori, scară, holuri, camera pentru părinți/ protocol/VIP.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax