Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

O nouă modalitate de rezolvare a reclamațiilor la RAR privind service-urile auto. Cum va fi aplicată ”varianta amiabilă”

Publicat

RAR propune o modalitate alternativă de soluționare a litigiilor cu operatorii economici autorizați tehnic: concilierea. Inspectorii RAR vor intra în rol de mediatori pentru a rezolva situațiile reclamate, legate de firmele din piața auto și clienții nemulțumiți de servicii.

Potrivit RAR, înainte ca inspectorii RAR să meargă în control și să gestioneze speța, ”echipele RAR-DSP pot ajuta în a media rapid litigiul dintre petent și reclamat. O soluție eficientă și aplicată care salvează tuturor timpul și resursele de orice fel”, arată instituția, într-un comunicat.

Pe site-ulwww.rarom.ro, la secțiunea ”petiții și reclamații operatori economici” se poate opta pentru conciliere.

”Dacă preferați varianta amiabilă, atunci când faceți o reclamație, bifați căsuța: Da, vreau conciliere! și inspectorii RAR vor acționa în cel mai scurt timp.

RAR va contacta părțile implicate și va media litigiul, astfel încât să se găsească și să se implementeze cea mai bună soluție de rezolvare a problemei”, potrivit sursei citate.

Soluția menționată poate fi aplicată pentru orice persoană sau entitate care reclamă la RAR nereguli care privesc activitățile din piața auto ce țin de reparații care sub o formă sau alta au încălcat legea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cornelia

    joi, 22.06.2023 at 16:31

    Service-urile auto din alba, nu dau bonuri de casa, verificati!!!
    Nu dau nici acte care sa dovedeasca ca ai garantie, NIMIC!!!
    Ce se intampla cu tara asta, patronii isi fac vile, noi platim 43% din salariul lunar la stat!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax