Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O româncă, pe lista celor mai căutate infractoare din Europa. Campanie Europol: ”Criminalitatea nu are sex”

Publicat

crima 2

Proxenetism, trafic de persoane și trafic de minori, sunt faptele comise de Ildiko Enderle, o româncă de 43 de ani, care a ajuns pe lista celor mai căutate femei din Europa. Aceasta are pe numele ei, patru condamnări, de aproape 20 de ani de închisoare cu executare. 

Ildiko Enderle, originară din localitatea Frumoasa, județul Harghita, între anii 2003- 2011 a mințit mai multe fete, printre care și minore, că le oferă un loc de muncă în Germania, cu cazare și masă inclusă. În schimb, acestea erau transportate în Cehia, unde erau forțate să practice prostituția.

Europol a lansat vineri o campanie inedită pentru prinderea celor mai căutaţi 21 de infractori din Uniunea Europeană (UE), subliniind că infracţiunile comise de femei sunt „la fel de grave“ precum cele comise de bărbaţi.

europol

Sub sloganul ”Criminalitatea nu are sex”, un nou site interactiv al Europol, dezvăluie într-un mod neobişnuit feţele unor infractori daţi în urmărire de 21 de ţări din UE, lista pe care se află și românca Ildiko Enderle.

Potrivit reprezentanților Europol, noul site interactiv are menirea e a atrage cât mai mulți oameni, care să intre și să vadă pozele fugarilor, dar și o parte de prevenție, prin care îi sfătuiesc pe cetățeni să nu cadă în capcana traficanților de droguri sau de carne vie.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax