Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O sală de sport din Aiud va purta numele luptătorului de kickbox, Benjamin Adegbuyi. Moment emoționant pentru Mr. Gentleman

Publicat

Sala de sport a Școlii Generale Axente Sever din Aiud se va numi de sâmbătă, 15 octombrie 2022, Sala ”Benjamin Adegbuyi”, în onoarea luptătorului profesionist de kickbox. 

Benjamin Adegbuyi, sau Benny cum este cunoscut luptătorul cu origini nigeriene a studiat la Școala Generală Axente Sever din Aiud, clasele I-VIII.

Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înființare, conducerea școlii a decis ca sala de sport să poarte numele luptătorului din cel mai mare circuit de kickbox din lume, Glory.

”Astăzi am avut parte de un moment special și emotionant pentru mine! Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înființare, Școala Generală Axente Sever din Aiud, acolo unde am învățat în clasele I – VIII, a decis ca sala de sport a școlii să îmi poarte numele începând de astăzi.

E primul loc în care am învățat cât de importantă este activitatea sportivă și sper ca noile generații să se definească aici. Mi-aș dori ca eu să fiu o inspirație pentru tinerii din Aiud, să viseze că pot ajunge departe, chiar pe cele mai înalte culmi ale sportului de performanță”, a scris ”Mr. Gentleman’ pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax