Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O singură persoană confirmată pozitiv cu COVID-19, dintre cele 8 retestate, la ARTI PAN Alba Iulia. Nu este angajată a firmei

Publicat

DSP Alba a anunțat, vineri, rezultatele finale ale testării pentru coronavirus făcute grupului de 8 persoane – contacți direcți ai angajaților confirmați ca infectați de la brutăria Arti Pan din Alba Iulia. Potrivit directorului instituției, Alexandru Sinea, a fost depistată o singură persoană cu COVID-19, aceasta nefiind angajată a firmei. 

”În urma efectuării analizelor individuale ale celor 8 persoane din lotul care ieri a ieșit pozitiv în urma testării prin metoda pooling, a reieșit că O SINGURA persoană din grup este pozitivă, restul de 7 având rezultat negativ.

Citește și: UPDATE: REZULTATELE testărilor COVID-19 efectuate la firma Arti-Pan din Alba Iulia. O grupă de 8 persoane a ieșit POZITIVĂ

Precizăm că persoana pozitivă nu este angajată a societății de panificație, ci este contact al unuia dintre cei 5 angajați de la birourile firmei găsiți deja pozitivi.

De asemenea, menționăm că în izolare rămân timp de 14 zile persoanele cu rezultat pozitiv dar și familiile acestora. Pentru persoanele care au rezultat negativ nu exista restricții”, a transmis directorul DSP.

Reamintim că activitatea brutăriei Arti Pan din Alba Iulia a fost suspendată, după ce patronul și o parte dintre angajați, personal TESA, au fost descoperiți cu coronavirus.

Inițial au fost testate 12 persoane, iar ulterior au fost testați pentru coronavirus, prin metoda ”pooling” toți angajații firmei și contacții celor deja confirmați cu COVID-19, în total 120 de persoane grupate câte 8.

În urma rezultatelor, o grupă de contacți direcți ai unor angajați a ieșit pozitivă, ceea ce înseamna că cel puțin o persoană dintre cele opt este infectată cu COVID-19. Cele opt persoane au rămas în izolare, iar vineri au fost retestate individual, pentru a se stabili care dintre acestea sunt infectate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax