Connect with us
Publicitate

BLAJ

O străbunică din Alba a împlinit 102 ani, de Ziua Națională. Este cu un an mai ”tânără” ca România Mare

Publicat

O femeie din judeţul Alba a împlinit, miercuri, de Ziua Naţională a României, 102 ani, fiind cea mai în vârstă persoană din comuna Sâncel.

Născută în 1 decembrie 1919, la un an după Marea Unire de la Alba Iulia, Ana locuieşte în Sâncel, alături de fiica şi de ginerele său.

Până în acest an, „nana Ană”, cum i se spune, nu s-a confruntat cu probleme majore de sănătate, însă în septembrie ea s-a îmbolnăvit de COVID-19. Femeia, care era vaccinată, s-a vindecat după o perioadă de spitalizare la Spitalul Municipal Blaj.

La împlinirea vârstei de 100 de ani, în urmă cu doi ani, aceasta a fost felicitată de către primarul din Sâncel, care i-a înmânat o diplomă în semn de apreciere, un buchet de flori şi un tort de ciocolată, precum şi de preotul paroh, care i-a oferit o icoană. Acum, din cauza pandemiei de coronavirus, ea nu a putut fi vizitată.

Sursă: AGERPRES

Foto: Pixabay

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax