Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O tânără născută în Alba Iulia și adoptată de o familie în SUA și-a regăsit familia biologică după o campanie pe internet

Publicat

O tânără născută în Alba Iulia, adoptată de o familie din Ohio, Statele Unite ale Americii, pe când era copil, a reușit să-și găsească familia biologică după ce a cerut sprijin prin intermediul unei pagini de Facebook

Este vorba despre pagina de Facebook: ”The never forgotten Romanian children”, pagină care are ca scop reuniunea copiilor adoptați cu părinții biologici. Până acum mai mulți tineri care și-au postat povestea pe pagina de Facebook și-au găsit părinții biologici.

Maria a dezvăluit sâmbătă că a reușit să-și contacteze frații.

”MII DE MULȚUMIRI și aprecieri tuturor oamenilor de aici care au contribuit la găsirea familiei mele biologice. Acum sunt în contact cu toți frații, iar părinții noștrii, de sus, sigur sunt foarte fericiți de regăsirea noastră. De-a lungul anilor am știut de frați dar și ei au știut de mine. Visul nostru a devenit realitate cu ajutorul acestei pagini. Vă mulțumim că existați!! Vă îmbrățișăm pe toți cu mult drag. Maria”, a scris aceasta pe rețeaua de socializare.

Maria s-a născut în 4 februarie 1993, iar pe mama sa o chema Crucița Ciurar, care locuia atunci fără forme legale în Teiuș, iar după ce fiica ei a fost adoptată femeia s-a mutat în Lugoj, alături de un bărbat, Adrian Cârpaci, a scris Maria în postarea sa inițială.

” Salutări din Ohio, SUA

Numele meu românesc a fost Ciurar Maria, m-am născut în municipiul Alba Iulia la data de 4 februarie 1993. La vârsta de doi ani, am fost adoptată de o familie minunată, dar dorința mea a fost întotdeauna să-mi cunosc și rădăcinile românești. Așadar, sunt în căutarea mamei mele biologice, pe atunci numită Ciurar Crucița.

La nașterea mea, Crucița locuia fără forme legale, în orașul TEIUȘ apoi după adopție, în Lugoj, fiind în concubinaj cu Adrian Cârpaci. Apelez cu multă speranță la rețelele de socializare și această pagină dedicată copiilor adoptați din România, poate aici, cu ajutorul tuturor, voi reuși și să-mi găsesc familia biologică. Vă rog din suflet să-mi distribuiți foarte mult anunțul. Apreciez enorm de mult ajutorul vostru!”, a precizat tânăra care s-a născut în Alba Iulia.

Săptămânal mai multe persoane care au fost adoptate din România în anii 1990 își postează povestea și dorința de a-și găsi părinții biologici. Au existat foarte multe cazuri în care aceștia au reușit să îi găsească și chiar să îi întâlnească, după ce au fost ajutați de persoanele care au văzut postarea pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax