Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Şcoala altfel”: O zi din săptămâna elevilor, petrecută în spiritul cercetaşilor

Publicat

Secretarul de Stat în Ministerul Educației, Oana Badea propune ca o zi din săptămâna școlară să fie petrecută în spiritul cercetășiei. Iniţiativa acesteia se adresează Organizației Naționale „Cercetașii României”, care au fost invitați de secretarul de stat să propună școlilor din România orarul unei zile din săptămână, care va fi intitulată „Școala altfel”.

Programul care va rezulta în urma dialogului dintre reprezentanții Ministerului Educației și ai Organizației „Cercetașii României” va fi propus școlilor, spre implementare, în perioada 2-6 aprilie 2012.

Săptămâna „Școala altfel” va face parte din noua structură a anului de învățământ 2011-2012 și este prevăzută înainte de vacanța de primăvară, timp în care vor putea fi organizate activităţi extracurriculare şi extraşcolare, după cum a anunțat  ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.

Prin această iniţiativă, se va promova încrederea în sine, toleranța, respectul față de ceilalți, conservarea mediului și asumarea responsabilităților și a obiectivelor de dezvoltare personală.

Oana Badea a lansat această provocare la Săliște, județul Sibiu unde a avut loc deschiderea celei de-a V-a Jamboree Națională Românească, la care au participat 1.200 de cercetași din țară şi din străinătate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax