Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Oana Badea a fost aleasă în funcţia de secretar general al Organizaţiei de Femei a PDL

Publicat

Secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Oana Badea, a fost desemnată prin vot în funcţia de secretar general al Organizaţiei de Femei a PDL. În favoarea acesteia, au fost înregistrate 967 de voturi favorabile, iar 20 au fost declarate nule.

Originară din Aiud, judeţul Alba, Oana Badea a fost nominalizată de PDL Alba pentru funcţia de secretar de stat pentru învăţământ preuniversitar şi relatia cu Parlamentul, în cadrul Ministerului Educaţiei, acum trei ani.

La Convenţia Naţională a Organizaţiei de Femei a PDL, funcţia de preşedinte a fost recâştigată, cu acelaşi scor de 967 de voturi, de ministrul Muncii, Sulfina Barbu. Consilierul premierului Emil Boc, Andreea Paul Vass a devenit prim-vicepreşedinte, după cele 939 de voturi „pentru”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pascu

    sâmbătă, 15.10.2011 at 21:27

    Urmeaza si ea pe urmele lui Silviu Bian ,la DNA pentru porcariile pe care le face.Nu mai conteaza *******,sa speram….

  2. atti

    duminică, 16.10.2011 at 16:16

    ACESTE FEMEI CUM ARAT ,CUM CER FUNCTII DE LA BASESCU, NU DE LA POPOR IN ALEGERI, PERFORMANTE, ENPATIE FATA DE SARACI, DREPTATE PENTRU TOTI ROMANI, NU NUMAI PENTRU PRIVILEGIATI SOARTEI, CU PILE, BANI, FUSTE,ARATA CA ANNA PAUCER.ANASTASE, VASS DOAMNA JUDECATOARE BEATA, DIN ACEL ACCIDENT NE ARATA CALITATEA ACESTORI ANNA PAUCER.DACA ERAU DOAMNE NU VOTAU LEGI DE GENOCID INPOTRIVA PROPRIULUI POPOR, PARINTI, NEAMURI, CUNOSTINTE.NICI CEUSEASCA NU ERA ASA CINI9CA CA ACESTE FEMEI CU PUTERE, SI PILE.

    • ada

      joi, 27.10.2011 at 06:01

      Aceasta doamna a castigat alegerile in colegiul 4 si are multe voturi in spate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax