Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

OFICIAL: A fost stabilită data alegerilor prezidențiale din România, pentru ambele tururi

Publicat

m

Alegerile prezidențiale vor avea loc în data de 10 noiembrie, iar turul al doilea, două săptămâni mai târziu, adică în 24 noiembrie. Președintele AEP Constantin-Florin Mitulețu Buică a spus că a avut o discuție cu premierul Viorica Dăncilă și au stabilit aceste date.

Decizia va fi luată printr-o hotărâre de guvern, care a fost pregătită de AEP, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) fiind co-inițiator al documentului.

Vezi și LISTA: 14 candidați înscriși în cursa pentru Cotroceni. SONDAJ: cine crezi că merită să fie următorul președinte al României?

Documentul va fi trimis, marți, de către AEP la MAI. Actul normativ ar putea fi adoptat de Guvern, în ședința de săptămâna viitoare, a mai spus Constantin Buică.

Principalele partide, cu excepția PNL care a făcut-o deja, urmează să își anunțe oficial candidații. Pentru PNL va candidat Klaus Iohannis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax