Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

OFICIAL: PSD Alba și-a anunțat candidatul pentru Primăria Alba Iulia. Cine este ”necunoscutul” Alin Stanciu

Publicat

PSD Alba și-a anunțat în sfârșit candidatul la funcția de primar al municipiului Alba Iulia. Acesta este Alin Stanciu, un antreprenor fără notorietate politică locală. 

Acesta lucrează la Crystal Group (firmă pe care a fondat-o împreună cu un asociat) și locuiește la Oarda, un cartier al municpiului Alba Iulia. Are 43 de ani și a studiat la Universitatea Politehnică din Timișoara.

Alin Stanciu este în mare parte necunoscut electoratului. Acesta nu a avut până acum nici o activitate politică vizibilă în spațiul public și a intrat în partid de doar câteva luni.

În plus, candidatura sa a fost anunțată destul de târziu, în condițiile în care principalii săi contracandidați, Voicu Paul de la PNL și Gabriel Pleșa de la USR – PLUS și-au început, chiar dacă neoficial, campania electorală de câteva săptămâni.

Comunicatul PSD – 29 iulie

Desemnarea lui Alin Stanciu, de către PSD, pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia este un răspuns firesc la necesitatea de a avea la conducerea administrației locale un reprezentant al mediului de afaceri, obișnuit să utilizeze eficient resursele financiare și care va elimina risipa banului public din prezent.

Conducerea unui business de succes și dezvoltarea armonioasă a unei localități au în comun principiile sănătoase pe care ambele se bazează: respect față de oameni, corectitudine, perseverență și muncă.

De peste 10 ani, Alin Stanciu conduce cu respect față de oameni și munca lor o afacere în domeniul automatizărilor industriale, iar activitatea în politică – pe care a înțeles-o asemenea unei implicări în viața comunității din care face parte – a început-o recent.

”Nu candidez împotriva cuiva sau pentru o funcție, ci pentru că Alba Iulia nu este asemenea orașului care poate deveni.

Municipiul nu a beneficiat de o dezvoltare coerentă și unitară: pe de o parte există servicii publice care nu au fost furnizate corespunzător iar, pe de altă parte, avem cartiere care nu au beneficiat deloc de investiții.

În următoarea perioadă voi prezenta programul nostru pentru municipiul Alba Iulia, încrezător că putem avea un oraș cu locuri de joacă și mai multe spații verzi, atractiv pentru mediul de afaceri și, în egală măsură, pentru familiile tinere.

Ne dorim un oraș în care orientarea spre investiții în drumuri, tineret, sport și cultură să fie mult mai mare, iar siguranța cetățeanului și a bunurilor sale – o prioritate. Copiii noștri sunt viitorul acestei țări și nicio sumă alocată nu este prea mare dacă o investim în creșe, grădinițe sau unități de învățământ.

Voi rămâne același om pe care îl cunoașteți și care nu va face rabat de la principii, valori și normele morale în care cred cu tărie”, – Alin Stanciu, candidatul PSD la primăria municipiului Alba Iulia.

Candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia a fost desemnat, marți, 28 iulie, în ședința biroului municipal.

Organizația Municipală PSD Alba Iulia

Foto: Facebook Alin Stanciu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Roco

    miercuri, 29.07.2020 at 13:42

    Pacat ! Un om cunoscut nu mai au ?

  2. pilu

    miercuri, 29.07.2020 at 17:42

    Nu o sa te ridici nici la nivelul lui JOSECO !

  3. dan

    joi, 06.08.2020 at 09:50

    Bravo Alin!
    Un baiat muncitor ,un exemplu de munca si perseverenta!De asemenea oameni avem nevoie ,faptele isi vor spune cuvintul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax