Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: „Oktoberfest Alba Mall”: Cel mai mare cârnat din Ardeal, prăjit în parcarea centrului comercial

Publicat

Cel mai mare cârnat al Ardealului a fost prăjit în parcarea Alba Mall, duminică, în cadrul sărbătorii „Oktoberfest”, din acest week-end. Uriaşul cârnat a măsurat 120 de metri şi a fost degustat de vizitatorii centrului comercial.

În parcarea Alba Mall, s-au strâns sute de albaiulieni pentru a vedea „cel mai lung cârnat din Ardeal”, care a atins 120 de metri şi a fost împărţit în 500 de porţii. În cadrul „Oktoberfest”, participanţii au mai putut servi diferite produse gătite la standurile amenajate în parcare – mititei, sărmăluţe, plăcinte pe lespede tradiţionale, langoş sau kurtos kalacs – şi au putut vizita timp de două zile standurile cu produse tradiţionale şi ecologice aflate în incinta centrului comercial. Aici au fost expuse spre vânzare vinuri, dulceţuri, brânzeturi sau mezeluri, miere şi produse apicole şi produse de panificaţie.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută de Fanfara din Petreşti, iar de la ora 18.00 a început concertul live al formaţiei The Puzzles.

Flavia NICOLAE

Andra TOTH

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Catalin

    luni, 24.10.2011 at 10:30

    UNDE ESTE CARNATUL URIAS? nu am vazut nimic de genul acesta in fotografii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax