Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Olanda va fi în lockdown de Crăciun. Măsuri stricte până în ianuarie, din cauza noii tulpini Omicron

Publicat

Guvernul Olandei a anunțat că țara va intra într-un lockdown strict până la jumătatea lui ianuarie, ca urmare a răspândirii variantei Omicron.

Olanda se află pe lista roșie a țărilor cu risc epidemiologic. Românii care vin de sărbători din țări aflate în zona roșie sau galbenă trebuie să respecte o serie de măsuri, pentru a nu intra în carantină.

Conform premierului Mark Rutte, restricțiile care erau „inevitabile” includ închiderea completă a tuturor magazinelor ne-esențiale, a școlilor, barurilor, restaurantelor dar și altor astfel de spații publice.

Vezi și Condițiile de intrare în România pentru vaccinați și nevaccinați. Cine intră în carantină. Completarea PLF, obligatorie

Este vorba de cele mai dure restricții anunțate până acum pentru stoparea răspândirii variantei Omicron.

Nu doar Olanda, dar și alte țări europene au recurs la restricții mai multe și mai dure pentru a stăvili răspândirea noii variante mutante.

Noile restricții intră în vigoare de duminică și au fost anunțate după o ședință de urgență între membrii guvernului și experți sanitari.

„Olanda se închide din nou. Este inevitabil pentru că valul 5 vine spre noi cu varianta Omicron”, a spus Rutte la o conferință de presă.

Sursă: Digi24.ro

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax