Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Dragoș Feisan, omul de afaceri din Alba Iulia, trimis în judecată de DNA, după șase ani de anchetă. Reacția acestuia

Publicat

Omul de afaceri, Dragoș Ionuț Feisan, a fost trimis în judecată într-un dosar disjuns dintr-un dosar mai mare, în care era acuzat de fapte de corupție. Trimiterea în judecată are loc la mai bine de 6 ani de când acesta a fost acuzat inițial.

UPDATE: Dragos Feisan a declarat pentru alba24.ro, că dosarul în care a fost acuzat, în 2014, pentru schimbarea destinației unor fonduri europene, a fost clasat în proporție de 99% de procurorii DNA București. 

Acum, dosarul înregistrat pe rolul Tribunalului Alba, potrivit lui Feisan este pentru o faptă dijunsă din dosarul clasat de DNA. Mai exact, noua acuzație este de prezentarea de documente false sau inexacte cu rea intencție, acte ce au legătură cu cabană turistică construită pe raza localității Ighiu pe fonduri AFIR.

”Eu am fost cercetat într-un dosar acum șase ani, dar din dosarul respectiv, mare parte din ce era acolo, 99% a fost clasat pentru că nu s-au dovedit infracțiunile respective. Pentru ce sunt eu trimis în momentul de față, nu are nicio legătură cu Zen Gym, nu are nicio legătură cu folosirea fondurilor rurale la Zen Gym, are legătură cu totul altceva.

Acuzația este de folosire cu rea intenție false sau incorecte, o singură acuzație simplă și este legată de o cabană turistică pe care eu am făcut-o prin AFIR. Nu are nici o legătură cu vechiul dosar, este un dosar disjuns, restul a fost clasat, tot ce scria în acuzațiile din 2014, nu e vorba nici de corupție, nici de Zen Gym, este strict despre un dosar care au legătură cu o cabană turistică de pe zona localității Ighiu”, a declarat acesta pentru Alba24.ro.

Știrea ințială

Omul de afaceri a fost acuzat inițial de DNA că ar fi schimbat destinaţia unor fonduri europene primite prin intermediul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, dar potrivit acestuia dosarul a fost clasat în proporție de 99%.

Atunci principala acuzație era că acesta ar fi primit banii pentru a construi un centru de fitness într-o zonă rurală, însă, prin deturnarea fondurilor şi falsificarea de documente, a derulat proiectul în municipiul Alba Iulia.

VEZI ȘI: După șase luni de arest preventiv, omul de afaceri din Alba Iulia, Dragoș Feisan a fost ELIBERAT

DNA nu a furnizat date despre cazul în care a fost implicat Feisan, singurele informații fiind transmise la cererea adevărul.ro, în 2014.

Feisan a stat în arest preventiv șase luni, de la sfârșitul lunii decembrie 2014, și până în luna iunie a anului 2015.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pensionar

    miercuri, 12.08.2020 at 09:51

    Asa se fac averile fabuloase fara munca, din 1989.TRIST ,ADEVARAT.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax