Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Omul de afaceri din Sibiu, care a fost atacat de hoți în propria casă, a murit la spital. Autorii jafului nu au fost prinși

Publicat

Omul de afaceri Adrian Kreiner în vârstă de 50 de ani din Sibiu, care a fost atacat de hoți în propria casă, a decedat la spital, marți seara. Era internat în stare gravă. Atacatorii nu au fost prinși.

UPDATE: Trei bărbaţi cu cagule pe feţe au furat ceasuri în valoare de peste 200.000 de euro din casa omului de afaceri sibian, a precizat, pentru Agerpres, prim-procurorul adjunct Mihaela Ruginosu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

„Până la acest moment se estimează că ceasurile ar valora peste 200.000 de euro”, a explicat procurorul Mihaela Ruginosu.

Potrivit acesteia, cei trei hoţi nu au furat bani din casa afaceristului sibian.

Știrea inițială

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au confirmat decesul, potrivit turnulsfatului.ro

”Din păcate, deși medicii au făcut tot ce era posibil ca să-i salveze viața. Pacientul a decedat în cursul acestei seri (marți seara – n.r.)”, notează sursa citată.

Adrian Kreiner era patronul unei firme din Sibiu. Firma acestuia vea punct de lucru la Cugir, în județul Alba.

Vezi și Om de afaceri din Sibiu, în comă la spital după ce a fost atacat de hoți, în propria casă. Are o firmă cu punct de lucru în Alba

Atacat în propria casă

Bărbatul a fost lovit cu violență de trei persoane, în vila sa de pe strada Moldoveanu din Sibiu, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2.30.

Agresorii ”i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare”, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Cei trei au furat din casă mai multe ceasuri de valoare.

În casă, în momentul incidentului, se mai aflau partenera sa de viață și fiica, de 23 de ani. Aceasta din urmă a fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul. Voiau să știe unde sunt banii din casă.

Hoții ar fi furat din seif și o sumă mare de bani. Aceștia ar fi dezactivat sistemul de alarmă și supraveghere al vilei și au legat câinii de pază.

Ajuns în comă la spital

După ce a fost bătut, personalul medical ajuns la fața locului l-a găsit în stare de inconștiență. La spital era în stare de comă profundă.

Marți seara, acesta a încetat din viață.

Pe aceeași stradă pe care s-a petrecut incidentul se află și casa președintelui Iohannis, potrivit unor surse locale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu face cercetări în acest caz, pentru omor și tâlhărie.

Mesajul partenerei de viață al omului de afaceri

„Cei care ne-au atacat duminică noaptea în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner.

Acum o oră a fost confirmat decesul, vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște.

Toate informațiile legate de priveghi și înmormântare le voi face publice”, a scris partenera de viață a omului de afaceri, pe rețeaua de socializare.

UPDATE joi, 9 noiembrie: Mai multe teorii despre modul în care s-a produs atacul

Joi, 9 noiembrie, oamenii încă nu i-au prins pe cei care l-au atacat pe omul de afaceri. La Sibiu s-au deplasat polițiști de la București, care au început să facă verificări în zonă.

Una dintre ipoteze este aceea că ar agresorii ar fi stat ascunși mai multe zile într-o casă nelocuită, aflată vis-a-vis de cea în care locuia omul de afaceri, timp în care au studiat obiceiurile familiei, scrie Antena3.

Suspecții ar fi intrat în locuința milionarului prin garaj, după ce au traversat strada pe jos din casa nelocuită, au declarat anchetatorii după analiza imaginilor filmate de camerele de supraveghere din zonă.

Omul de afaceri Adrian Kreiner dormea când agresorii au intrat peste el în locuință și, pentru ca acesta să nu facă zgomot, indivizii i-au acoperit fața cu o pernă. Apoi, i-au legat mâinile. Omul de afaceri s-a zbătut, dar agresorii nu l-au slăbit.

La autopsia de miercuri, medicii legiști au constat că, fără aer, Kreiner a intrat în stop cardiac. Resuscitat de un echipaj de la ambulanță, omul de afaceri a fost ținut apoi în viată de aparate. Marți seară, s-a stins.

Pe certificatul de deces al omului de afaceri, legiștii au scris că asfixia a fost cauza morții.

foto: Facebook/ sibiuindependent.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. unu

    miercuri, 08.11.2023 at 10:46

    Inchisoare pe viata la ocna. Fara alte drepturi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax