Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Omul de afaceri Levente Bara deschide o nouă fabrică la Drâmbar. Investiţie de 2,5 milioane euro prin Transilvania Nuts

Publicat

levente bara Omul de afaceri Levente Bara, cel care a pus bazele producătorului de ingrediente pentru industria alimentară Supremia Group în urmă cu 15 ani şi a vândut businessul anul acesta către grupul francez Solina, se implică în deschiderea unei noi fabrici. Este vorba despre o investiţie de 2,5 milioane de euro prin compania Transilvania Nuts, într-o unitate ce va funcţiona în zona industrială Drâmbar, de la Ciugud.

Transilvania Nuts este procesatorul de miez de nucă deţinut de Levente Bara şi Alexandru Chiric. La fabrica din Ciugud se vor realiza produse precum nucă caramelizată, ulei de nucă bio sau batoane din nuci şi fructe uscate.

„Ideea unei afaceri în domeniul procesării miezului de nucă a venit în urmă cu trei ani. La Supremia, făceam umpluturi de nucă pentru prăjituri şi folosind miezul de nucă ne-am gândit că putem face propriul business în domeniu. Am început încet încet şi am văzut că există cerere pe piaţă“, povesteşte Levente Bara, citat de zf.ro.

Citeşte şi Ideea care a scos din sărăcie o comună din Alba. De 100 de ori mai mulți bani la buget și 700 de locuri de muncă. Zonă industrială dintr-un câmp plin de spini

Pentru dezvoltarea activităţii, compania a cumpărat recent şi Ava 3 Company SRL din Curtici – Arad, unul dintre cei mai mari procesatori de miez de nucă din România. Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 27 de milioane de lei (peste 6 mil. euro). În urma tranzacţiei, Transilvania Nuts îşi va mări capacitatea de producţie de cinci ori, precum şi numărul clienţilor de pe piaţa locală şi europeană.

sursa: zf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax