Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Omul de afaceri Voicu Vușcan și-a anunțat candidatura la Primăria Alba Iulia, din partea PSD: Vin la muncă, nu la funcții

Publicat

Omul de afaceri Voicu Vușcan și-a anunțat duminică după-amiază candidatura la funcția de primar al municipiului Alba Iulia. 

A ales să facă acest lucru online, pe contul său de Facebook. Vușcan candidează din partea PSD Alba, cu sprijinul lui Victor Negrescu.

El s-a apropiat de partid de în ultimele luni și va candida în contextul în care senatorul Călin Matieș, anunțat anterior drept candidat, a plecat la AUR.

”Voi candida pentru funcția de primar, pentru că e timpul unei schimbări reale.

Viitorul este al nostru și trebuie să avem grijă de el! E primul și singurul lucru pe care l-am avut în minte atunci când am decis să mă implic activ în viața publică.

E precum o mantră pe care o repet în fiecare zi, ori de câte ori mă gândesc la mine, la prietenii mei, la părinții mei, la copilul meu și la ce viitor ne așteaptă pe toți.

Nu e o decizie luată peste noapte. Am cântărit mult și le mulțumesc sutelor de prieteni și apropiați care m-au îndemnat și încurajat să fac pasul ăsta.

Există în noulPSDAlba o echipă cu oameni de valoare, profesioniști alături de care am toată încrederea că vom câștiga Primăria Alba Iulia.

Chiar mai important, am încredere că putem schimba cu adevărat acest model de administrație, care nu doar și-a atins limitele în urmă cu mulți ani, dar în ultimii patru ani s-a dovedit de-a dreptul falimentar.

E timpul să schimbăm cu adevărat lucrurile în Alba Iulia! E timpul pentru un management performant.

Vin la muncă, nu la funcții. Vin să fac, nu să promit. Vin să schimb sistemul” a transmis Vușcan, pe Facebook.

Candidatura sa vine după plecarea lui Călin Matieș. Acesta a plecat din PSD după ce actualul primar, Gabriel Pleșa (ales USR, actual PNL), a mimat o apropiere de social-democrați.

Citește și Primarul USR din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, fotografie cu Marcel Ciolacu. Explicații privind speculațiile că ar candida de la PSD

Matieș a fost deranjat de posibilitatea înlocuirii sale cu Pleșa și a preferat să plece la AUR.

PSD Alba a reacționat atunci și l-a numit ”traseist convertit la doctrina extremistă și rasistă a AUR”.

Voicu Vușcan este mai puțin cunoscut alegătorilor din Alba. Numele său se leagă de compania Elit (Smithfield) și este dezvoltator imobiliar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 10.03.2024 at 21:24

    Şi-a anunţat-o mai de mult, că coşurile de gunoi din parc sunt pline cu colante YES VUŞCAN. Ce să înţelegem, că iese din coşul de gunoi să candideze ? Îl aşteptăm până iese şi apoi vom mai vedea.

  2. Dany

    duminică, 10.03.2024 at 23:27

    Dacă prin furt înțelegi munca îți uram succes

  3. Vasile 🥵

    luni, 11.03.2024 at 06:07

    Vrea și el să ciupească ceva 😂
    Din 90 până în prezent toții au furat 😉

    PSD,PNL,USL,AUR,SOS ACEAȘI MIZERIE ȘI HOȚIE, TREBUIE SĂ FI PROST SĂ ÎI VOTEZI 🤬

  4. Geaba

    luni, 11.03.2024 at 07:54

    O fi avind timp liber de pierdut ?

  5. Ovidiu Muntean

    luni, 11.03.2024 at 08:38

    El s-a apropiat de partid de în ultimele luni

  6. Noica Mirica

    luni, 11.03.2024 at 09:16

    Face Negrescu jocurile …

  7. Pamfil

    luni, 11.03.2024 at 13:00

    munca si partidul special-dezvoltat pt hotie e un oximoron. Organizatia esalonului 2,3,4 si a activistilor scoliti la scolile de cadre de bicicleta concentreaza p-ăia care raportau fals lu’ Ceausescu, ăia de-s pomeniți (de multe ori fara nume si prenume) in notele securității din arhiva CNSAS – milogii si cei pusi pe ocolirea legilor (strambe, date tot de organizatia asta in cardasie cu aialalta de culoarea urinii)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax