Connect with us
Publicitate

ABRUD

Orașul Abrud, FĂRĂ APĂ, de la ora 18.00. Apa CTTA: Probleme din cauza precipitațiilor și exploatărilor forestiere

Publicat

Apa, robinet

Compania de apă a anunțat luni că întrerupe furnizarea apei potabile în orașul Abrud, luni, de la ora 18.00, pentru a efectua lucrări de restabilire a calității apei.

Potrivit sursei citate, a crescut turbiditatea apei în stația de tratare Buninginea, din cauza precipitațiilor și exploatărilor forestiere din weekend.

Citește și VIDEO: Râul Arieș a inundat o zonă dintre Albac și Vadu Moților. Barajul de la Mihoiești, golit pentru a prelua debitul de apă

”SC APA CTTA SA – Sucursala Apuseni anunță întreruperea furnizării apei potabile în orașul Abrud, în data de 3.02.2020, începand cu ora 18.00, din cauza lucrărilor de restabilire a calitățtii apei în Stația de tratare a apei Buninginea, precipitațiile și exploatările forestiere de la sfârșitul săptămânii trecute cauzând o creștere semnificativă a parametrului turbiditate”, transmite compania.

La reluarea furnizării, pot apărea modificări ale acestui parametru. Consumatorilor le este recomandat să folosească apa doar în scop menajer, iar eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar să le semnaleze Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

Reamintim că zona Munților Apuseni este sub avertizare Cod Portocaliu de inundații până miercuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax