Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ovidiu Jidveian, în calculele PP-DD, pentru parlamentare. Cornel Comșa: „Nu am stabilit nimic, dar nu îl exclud din ecuație”

Publicat

După ce, în ultimele zile, ar fi fost la un pas de a fi sărit din schema USL pentru alegerile parlamentare, se pare că social-democratul Ovidiu Jidveian ar mai putea avea totuși o portiță de a ajunge în Parlamentul României. Acest lucru s-ar putea întâmpla prin intermediul PP-DD, a cărui ușă este larg deschisă înaintea avocatului, după cum a declarat, marți, președintele Cornel Comșa.

Reprezentanții Partidului Poporului Dan Diaconescu au anunțat marți că vor merge pe două direcții la parlamentare: prin candidați membri de partid și „personalități externe”. În acest sens, aceștia au discutat cu 10 astfel de persoane, dintre care trei s-ar fi arătat interesate de a candida pe un post de parlamentar, din partea PP-DD, fără adeziune, printr-un raționament de „beneficii reciproce”.

Dintre acești trei candidați-surpriză, care nu fac parte din partid, dar cu care acesta speră să obțină funcții parlamentare, ar putea face parte și președintele PSD Alba Iulia, avocatul Ovidiu Jidveian.

„PP-DD trebuie să își facă singur calcule și să aducă oameni care să ajute partidul. Pot să stau la masă cu oricare dintre președinții partidelor din județ, m-am întâlnit cu toți, cu Atanasiu prin septembrie, am discutat, dar nu pe tema asta, pentru că nu mă interesează”, a declarat Cornel Comșa.

În contextul disputelor dintre Ovidiu Jidveian și Teodor Atanasiu pe subiectul candidaturii pe Colegiul Sebeș – Blaj din Camera Deputaților, în ultimele zile, circulau zvonuri cum că avocatul Ovidiu Jidveian ar fi interesat să candideze din partea PP-DD. Întrebat dacă a purtat discuții în acest sens cu Ovidiu Jidveian, Cornel Comșa a negat că ar fi stabilit ceva, admițând totuși că Jidveian nu este în afara calculelor sale: „Jidveian era la București aseară, eu sunt în Alba Iulia de joi, dar nu m-am întâlnit cu el și nu am purtat discuții. Nu îl exclud din ecuație”.

Contactat telefonic, Ovidiu Jidveian a declarat că momentan acestea sunt doar niște speculații care nu își au rostul până nu se clarifică situația candidaturilor în interiorul USL: „Nu a existat nicio discuție în acest sens, e o speculație aiurea. Probabil se speculează conflictul dintre mine și Teodor Atanasiu, însă nu am nicio intenție de a părăsi PSD. Încă este deschis jocul și rămâne să vedem cine câștigă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax