Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

[P] 3-13 septembrie: Campania „Back to school is Cool” la Alba Mall. Cum poţi să câştigi cel mai „cool” ghiozdan şi să primeşti premii surpriză

Publicat

Mai sunt doar două săptămâni până la începerea şcolii. Şi cum fiecare elev îşi doreşte să fie cât mai „cool” în prima zi de şcoală, şi nu numai la Alba Mall se strigă catalogul pentru cursurile intensive de shopping. În perioada 3-13 septembrie în centrul comercial din Alba Iulia se desfăşoară campania „Back To School Is Cool”, care pregăteşte surprize atât pentru părinţi, cât şi pentru elevi. La fiecare sesiune de cumpărături de 50 de lei, cei mici au şansa aă primească toate cele necesare pentru şcoală. Pentru asta trebuie completat un talon la infopoint, iar acesta să fie depus într-o urnă.

Ultimele zile de vacanţă sunt şi primele motive de bucurie, pentru elevii care abia aşteaptă să scrie cu noile stilouri, dar şi să poarte cel mai „cool” ghiozdan. Părinţii care nu ştiu, de unde să se „aprovizioneze” pentru noul an şcolar, Alba Mall este deja pregătit pentru un nou sezon de shopping.

Alba Mall este gata să-i ajute şi pe cei mici să înceapă şcoala cu bine, dar şi pe părinţii să facă cheltuieli mai puţine.

Pentru fiecare sesiune de cumpărături de minim 50 lei, făcută în această perioadă de părinţi după masa, în dimineaţa următoare toţi micuţii au şansa să primească toate cele necesare pentru şcoală.

De la ghiozdane de top complet echipate, decorate cu personajele lor preferate până la rechizite personalizate şi foarte multe alte surprize.

În perioada 3-13 septembrie 2014 , Alba Mall strigă catalogul şi organizează cursuri intensive de shopping, în cadrul campaniei “Back To School Is Cool”. Astfel că dacă vreţi ca cei mici să aibă cel mai „cool” ghiozdan cu Monster High şi Cars, trebuie să depuneţi un talon completat cu datele necesare, la biroul Infopoint din Alba Mall, şi să îl depuneţi într-o urnă.

Surprizele nu se opresc aici, partenereul acestei campanii , Diverta, va oferi participanţilor premii surpriză pentru un început de an şcolar plin de satisfacţii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax