Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Alexandru V., 64 ani: „Volumul prostatei mele s-a diminuat într-atât, încât mi-am anulat programarea la operație”

Publicat

cuplu Alexandru a acceptat să ne povestească cum, datorită unei noi capsule cu 5 extracte de plante rare, când operația chirurgicală a prostatei părea inevitabilă, și-a salvat căsnicia și și-a regăsit bucuria de a trăi.

Scrisoare deschisă a lui Alexandru către cei ce suferă de probleme cu prostata:

Problemele cu prostata nu au apărut de azi pe mâine. Au debutat pe la 55 ani. Începusem să mă trezesc noaptea din ce în ce mai des. Ca un prost, ca să rezolv această problemă, beam din ce în ce mai puțină apă. Pană când, pe la 60 ani, am făcut pietre la rinichi. Medicul meu mi-a explicat că nu beam destule lichide și că, dacă voi continua așa, pietrele se vor reface. Cunoașteți durerile provocate de calculii renali. Așadar, fără comentarii, am reînceput să beau 1,5-2 l de apă pe zi, dar nu fără consecințe. Am reînceput să mă duc la toaletă de 3-4 ori pe noapte, dar era de preferat decât să îmi reapară pietrele la rinichi.

M-aș fi sculat de 20 de ori pe noapte

Apoi, lucrurile s-au agravat și mă sculam aproape din oră în oră. Aveam impresia că nu-mi golesc niciodată vezica. Dacă soția mea n-ar fi dormit lângă mine, cred că m-aș fi sculat de 20 de ori pe noapte. Îngrozitor! Dar, să revin la Corina, soția mea. Din pricina drumurilor mele neîncetate la toaletă, aproape că nu reușea să mai doarmă deloc. Pană la urmă, am hotărât să dormim separat. Nu era mare lucru, dacă ținem cont că libidoul meu era mult scăzut. Viața noastră de cuplu nu mai era aceeași. Cred că Corina m-ar fi prăsit. Dacă spun „m-ar fi”, este fiindcă ceva s-a întâmplat între timp. M-am hotărât să mă duc la doctor. După ce m-a examinat complet și, ținând cont că prostata mea crescuse cu 60g, doctorul mi-a recomandat operația. Ca să nu mai pierdem timpul, am fixat data operației peste 3 luni.

Rezultate clinice incontestabile

Când m-am întors acasă, i-am dat vestea soției și nu mică mi-a fost mirarea când ea mi-a dat un flacon de pastile, numite Prostabium. Mi-a spus că a căutat pe internet și a descoperit acest nou procedeu, cu rezultate uimitoare. S-a sfătuit cu o prietenă cercetătoare, care i-a confirmat că cei 5 agenți activi din acest produs au fost testați clinic, cu rezultate incontestabile, așadar l-a comandat. Eram cam sceptic, fiindcă încercasem tratamentul cu mătase de porumb și, deși avusesem ceva rezultate, nimic nu se schimbase cu adevărat. Deci, fără prea multe speranțe, am început cura cu gândul că, în orice caz, peste 3 luni aveam operația programată.

Am anulat operația

Așadar, îmi luam pastila regulat, dimineața și seara. După 15 zile, simțeam adevărate îmbunătățiri (mă sculam doar de 2 ori pe timpul nopții). Dar, după 2 luni nu mă mai sculam deloc și aveam, în sfârșit, senzația că vezica se golește. Ca să mă asigur, am fost din nou la doctor, pentru noi analize (mai erau 3 săptămâni până la operație). Spre marea noastră surpriză, prostata mea își recăpătase, aproape, dimensiunile normale și am hotărât să anulăm operația. Și doctorul mi-a confirmat că această nouă pastilă răsturnase ceea ce se cunoștea despre prostată și chiar el o recomanda, în ultimul timp, pacienților săi. Evident e o plăcere să poți dormi noaptea întreagă și de asemenea să dorm, din nou, cu nevasta. Libidoul mi-a revenit, ca în zilele bune și totul îl datorez soției mele.”

Dacă și dumneavoastră suferiți de tulburări urinare și petreceți nopți lipsite de odihnă, nu pierdeți nicio clipă și încercați Prostabium.

Până la sfârșitul anului, beneficiați de un preț excepțional, care vă este oferit doar cu ocazia lansării Prostabium în România. Aflați totul pe site-ul oficial.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax