Connect with us
Publicitate

POLITICA

(P) Alin Stanciu și echipa PSD pentru Consiliul Local Alba Iulia: Îmbunătățirea eficienței energetice a blocurilor, prioritară

Publicat

Renovarea clădirilor într-un mod eficient din punct de vedere energetic și al utilizării resurselor, punct important din Pactul ecologic ”Green Deal”, al Uniunii Europene, este un proiect important pentru Alin Stanciu și echipa PSD la Consiliul Local Alba Iulia, în următorii patru ani.

Consumul de energie din locuințe individuale și clădiri publice, în special prin gazele eliminate de centrale termice individuale, poluează aerul. Sistemul de încălzire, atât de necesar pentru încălzirea apei și locuinței noastre, generează emisii de gaze cu efect de seră. Uniunea Europeană își propune să devină neutră din punct de vedere al impactului asupra climei până în 2050, respectiv să nu mai emitem gaze cu efect de seră.

Astfel, pentru îmbunătățirea eficienței energetice a blocurilor și altor clădiri, prin izolarea acestora, sunt alocate fonduri europene pe care trebuie să le absoarbe și municipiul Alba Iulia, în interesul cetățenilor săi. Pentru realizarea acestui deziderat este nevoie de o administrație eficientă, cu viziune, o administrație care să își coreleze prioritățile cu prevederile și proiectele Uniunii Europene.

Așadar, vom porni, în următoarea perioadă, un ”val de renovare” a clădirilor publice și private, în special a blocurilor de locuințe. De asemenea, pe lângă reducerea poluării, astfel de renovări duc la scăderea facturilor la energie și pot reduce sărăcia energetică.

Vom pune accent și pe renovarea tuturor unităților de educație timpurie și de învățământ – creșe, cămine, grădinițe și școli – aflate în subordinea primăriei, dar și a celorlalte clădiri aflate în administrare.

Programul de proiecte al PSD pentru Primăria Alba Iulia poate fi pus în practică doar dacă avem susținerea dumneavoastră la alegerile locale din 27 septembrie. Astfel, vă îndemnăm să votați Alin Stanciu, candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria Alba Iulia și echipa de consilieri locali ai Partidului Social Democrat.

– Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

– executat de SC INDEPENDENT SRL – portal https://alba24.ro/

– CUI mandatar financiar județean 21200019

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax