Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Cariere de top în Alba Iulia – VCST dorește să își completeze echipa cu 80 angajați!

Publicat

BMT România este parte a Grupului BMT International, cu sediul central în Belgia. Grupul BMT este prezent în mai multe țări (Belgia, Germania, Cehia, România, Mexic, China, India, SUA), și activează în industriile aeronautică, feroviară, automotive şi a sticlei.

În România, cele patru divizii sunt reprezentate la Iaşi (aeronautică, feroviară, a sticlei – BMT Aerospace, IGW, OMCO, CNUD-EFCO) şi Alba Iulia (automotive – VCST), având în total peste 1.700 de angajați, ceea ce reprezintă o treime din totalul de profesionişti la nivel global.

În anul 2017, suprafața de producție a fabricii din Alba Iulia a fost dublată, iar anul 2018 o să vinǎ cu inaugurarea unei cantine moderne, care să deservească angajații VCST.

VCST Automotive Production, în prezent are 350 angajați şi ocupă o poziție de top în industria automotive, ca furnizor de componente de mare precizie: roți dințate, arbori dințați sau componente de frână, utilizate în motoare, transmisii şi sisteme de frânare ABS.

În 2018 ne-am propus sǎ mǎrim aceastǎ “familie” cu încă 80 de angajați

Astfel, dacǎ ai mai lucrat în industria automotive (constituie avantaj, dar nu e criteriu obligatoriu), îți doreşti un job stabil, remunerat cu un salariu decent, alături de alte beneficii (transport asigurat, tichete de masă şi cadou, cabinet medical în incinta fabricii, abonament și asigurare medicală, evenimente interne organizate pentru salariați: Family Day, teambuilding-uri, activitǎți after-work diverse etc) VCST este locul potrivit pentru tine!

Avem nevoie de candidați ca tine, într-unul din departamentele de Inginerie, HR sau Financiar, unde recrutăm pentru următoarele poziții deschise: Inginer Proces, HR Generalist și Economist.

Dacă eşti interesat de una dintre aceste poziții disponibile și dorești să afli detalii despre ele, trimite-ne un e-mail la această adresa: ioana.campeanu@vcst.com.

Te așteptăm cu un CV!

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax