Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Comunicat de presă, Ioan Lazăr, ALDE Alba: Un nou virus lovește fără milă România!

Publicat

lazar, ALDE Alba, doliu

”Din păcate, după COVID-19 un alt “virus” lovește crunt țara noastră. NARCIVID-2020 este virusul care i-a infectat peste noapte pe mai toți politicienii de marcă fără să știe. Dintr-o dată toți se cred vedete de film și se pozează în neștire pe toate rețelele de socializare.

Virusul grav se manifestă printr-un zâmbet larg și tâmp, care apare imediat cum politicianul vede o panglică, un metru de drum asfaltat, un cap de pod, un lan de grâu, un car cu boi etc.

Cel mai afectat pare a fi ministrul agriculturii, doctorul veterinar Adrian Oros, pentru care penibilul nu cunoaște limite. În timp ce agricultura este la pământ, nu avem niciun program care să funcționeze cu adevărat, sistemul de irigații este doar o poveste, UE ne amenință cu tăierea subvențiilor, iar marile proiecte prind viață numai pe hârtie, ministrul are timp să pozeze din profil ca un cioban, iar din față ca un mare intelectual… Mai nou, același narcisist anunță controale și măsuri împotriva fermierilor români, deci și a celor din județul Alba. Nu ar fi exclus ca si Petre Daea (PSD) sa fi suferit de NARCIVID 2019. Poate o fi fost asimptomatic…

Deși e nou ieșit pe piață, NARCIVID 2020 se pare ca a izbucnit și in județul Alba. Președintele CJ Alba Ion Dumitrel, vicepreședintele CJ Hațegan, președintele PSD Ioan Dârzu, deja au început să manifeste primele simptome: nu mai rezistă fără a se poza prin județ la diverse lucrări de asfaltare și tăieri de panglici. Este posibil ca aceștia să se fi infectat după ce au avut diverse întâlniri secrete “fără mască”. Cele mai multe, chiar între ei…”, a declarat într-un comunicat de presă, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax