Connect with us
Publicitate

Doza de normalitate

(P.E.) VIDEO Corneliu Mureșan: CURAJ! Facem împreună schimbul de generații și Alba VA FI PE MÂINI BUNE!

Publicat

Oameni dragi, suntem aproape să obținem ÎMPREUNĂ o VICTORIE ISTORICĂ! Ne trebuie doar curajul pentru a ne decide singuri viitorul!

Consiliul Județean Alba poate avea o nouă conducere cu viziune, iar schimbarea stă în puterea noastră, a tuturor oamenilor cu bună credință din acest județ.

În ultima zi a campaniei electorale, am ales să vă ofer cu deplină sinceritate, în mai puțin de 10 minute, câteva motive importante pentru care e nevoie de schimbul de generații la conducerea Consiliului Județean Alba.

Urmărește câteva dintre lucrurile pe care le vom face împreună în județul Alba:


Alegerile de duminică nu sunt despre partide sau despre politicieni, ci sunt despre viitorul nostru și al generațiilor viitoare. Alegerile de duminică sunt momentul în care decidem dacă vrem să rămânem în inerția ultimilor 20 de ani sau vrem ca județul și comunitățile noastre să aibă o dezvoltare dinamică.

VOTUL înseamnă PUTEREA dumneavoastră de a vă lua soarta în mâini și a decide cum vreți să trăiți și, mai ales, cum vreți să vă creșteți copiii.

Liderii PNL vă spun că ei ar fi soluția în Alba, deși de 20 de ani conduc județul ca pe propria moșie, cu aroganță și lipsă de viziune. Au sărăcit comunitățile noastre, ne-au impus prețuri de lux la apa dată de Dumnezeu și au transformat prezentul în cenușiu, iar viitorul în negru. Ei cred că vor câștiga, ignorând faptul că VOTUL E ÎN MÂNA DUMNEAVOASTRĂ.

Aveți de ales între un PNL cu cei pe care îi știți de 20 de ani și au sărăcit județul și între #noulPSD cu oameni bine pregătiți, corecți, sinceri, dinamici și cu bună credință.

Când am intrat în această competiție, toți îmi spuneau că nu avem nicio șansă să învingem gașca care a pus mâna pe județ. Acum, toți cei pe care îi întâlnesc îmi spun să lupt pentru ei și împreună vom face schimbul de generații la conducerea Consiliului Județean Alba.

Eu VOI LUPTA cu toată priceperea și buna credință pentru a vă oferi dumneavoastră dreptul de a vă decide singuri viitorul! Putem obține împreună o VICTORIE ISTORICĂ!

CURAJ! Facem ÎMPREUNĂ schimbul de generații la conducerea Consiliului Județean și ALBA VA FI PE MÂINI BUNE!

Cu bună credință,

Corneliu MUREȘAN

Candidatul PSD pentru funcția de PREȘEDINTE al Consiliului Județean Alba

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT Organizația Județeană Alba / Executat de S.C. Independent S.R.L. Cod mandatar financiar coordonator: 21240002

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax