Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(P.E.) Comunicat: Peste 20 de milioane de euro, fonduri UE și guvernamentale nerambursabile pentru dezvoltarea orașului Câmpeni

Publicat

Publicitate Electorală: De 4 ANI alături de dumneavoastră! Peste 20 de milioane de euro, fonduri europene și guvernamentale nerambursabile pentru dezvoltarea orașului Câmpeni.

Dragi locuitori ai orașului Câmpeni,

În primul rând vreau să vă mulțumesc că mi-ați acordat votul dumneavoastră în 2020 ca să vă reprezint.

Încrederea dumneavoastră m-a onorat și încă mă onorează.

În cei 4 ani de mandat, am câștigat finanțare nerambursabilă pe proiecte europene și guvernamentale pentru proiecte în infrastructură, educație, sănătate, iluminat public dar și alte domenii.

Peste 20 de milioane de euro este o sumă importantă pentru dezvoltarea Capitalei Țării Moților – Câmpeni. Și am reușit acest lucru într-un singur mandat de primar.

Împreună cu colegii mei consilieri locali și echipa din Primărie am reușit să ne onorăm promisiunile. Am finalizat investiții, altele se află în derulare, dar avem și proiecte depuse care așteaptă să primească finanțare.

Vreau să vă dau încă o veste bună: din data de 7 iunie 2024, stadionul din Câmpeni intră în proprietatea Orașului Câmpeni. Vom dezvolta acolo o bază sportivă modernă și un teren de fotbal omologat pentru desfășurarea de competiții.

Vital pentru oraș și zona Munților Apuseni este și faptul că îi vom atribui încă o utilitate și anume aterizarea în acest loc a elicopterelor SMURD. Doar în ultimii 2 ani am avut peste 150 de intervenții ale elicopterelor SMURD la Câmpeni, lucru care a salvat vieți omenești.

Pe lângă proiectele aflate în diferite stadii de implementare, pe listă, pentru următorii 4 ani avem și alte proiecte noi: modernizare străzi: Cucului, Brătinesei, Cloșca, Oituz, amenajare Capelă (Biserica Romano-Catolică) Câmpeni, construire Heliport în parteneriat cu Consiliul Județean Alba, rezolvarea problemei locurilor de parcare în oraș, construire Pod 2 Peste Râul Abrudel, construire Creșă, reabilitare și modernizare Drumuri Vicinale – Tomușești, Borlești, Vârși, Furduiești, Dealu Capsei, Fața Abrudului, Dealu Bistrei, reabilitare Școala Mihoiești, reabilitare Școala Vârși.

Dacă dumneavoastră ne veți acorda și în 9 iunie 2024, votul, vom continua să dezvoltăm și să modernizăm orașul. Am în echipa mea consilieri de diferite profesii. Sunt oameni de calitate, responsabili, hotărâți să muncească împreună cu mine pentru dumneavoastră. Câmpeni este familia mea!

Așa cum dorești binele familiei tale, așa și eu doresc binele locuitorilor din Câmpeni.

Pentru o viață bună și frumoasă ,,Acasă la Câmpeni”, am nevoie însă de susținerea și votul dumneavoastră.

Orașul Câmpeni are nevoie de Oameni de Cuvânt și sunt convins că am dovedit acest lucru!

Contăm pe votul dumneavoastră în 9 iunie 2024, pentru a ,,Continua să construim Acasă la Câmpeni”!

Cristian Dan Pașca

Primarul Orașului Câmpeni

Comandat de: PNL Filiala Alba. Distribuit de SC Independent SRL. Cod unic mandatar financiar: 21240015

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax