Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(P.E.) Comunicat PNL Alba: Marinela Pogan, candidat PNL la funcția de primar al comunei Avram Iancu

Publicat

Marinela Pogan, candidat PNL la funcția de primar al comunei Avram Iancu: Avem obligația să facem din locul pe care îl numim cu drag acasă, unul în care oamenii să fie mulțumiți de administrația locală

În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru modul în care m-ați primit de fiecare dată când am venit alături de colegii mei, să vorbim despre Avram Iancu. Comuna noastră este un loc pe care îl numesc cu drag acasă, din trei mari motive și anume: capacitatea oamenilor de aici de a spune adevărul chiar dacă uneori acesta este deranjant, istoria locului, cea care te face să stai drept și mândru în fața unei țări întregi și puterea cuvântului dat.

Toată această construcție nu are nevoie de campanie electorală căci nu se îmbracă în culori partizane pentru a străluci. Administrațiile liberale nu s-au ocupat nicăieri în județul Alba de colorarea realității și dovada cea mai clară este legată de modul în care președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a înțeles să își păstreze cuvântul dat în fața locuitorilor Munților Apuseni.

Șansa comunei noastre la o dezvoltare pe care o merităm cu toții este capacitatea administrației noastre de a se lega la proiectele mari ale CJ Alba, fie că vorbim despre drumul care duce la Muntele Găina, fie că vorbim despre educație, sport sau cultură, este nevoie de consolidarea parteneriatului cu, Consiliul Județean Alba. Modernizarea comunei noastre înseamnă capacitatea primarului și a echipei sale de consilieri de a atrage bani europeni pentru creșterea nivelului de trai. Este necesară implementarea unui proiect coerent legat de turism ca formă de promovare a locurilor care pot produce bunăstare pentru oameni. Bucuria mea este că în toată această perioadă am simțit că locuitorii comunei își doresc să trecem la un alt mod de a face lucrurile.

Pe mine viața de antreprenor, m-a învățat că dacă nu gândești practic în raport cu ceea ce ai, nu poți obține rezultate. M-a învățat că dacă nu integrezi ceea ce vrei într-un proiect mai mare, te vei transforma într-un om care în loc să numere realizările va număra motivele pentru care nu a reușit.

Pentru comuna Avram Iancu, 9 iunie este ziua în care veți hotărî dacă mai pierdem patru ani din viața noastră, dacă îi investim în oameni care se vor rezuma la schimbat becuri și turnat piatră sau ne vom alătura unei echipe care a demonstrat că se poate.

Viziunea mea și a colegilor mei este să folosim banii comunei, ai județului, ai guvernului, ai europenilor pentru a construi o viață mai bună aici, în Avram Iancu. Pentru asta, pe 9 iunie, dăm startul unui nou mod de a face administrație în comuna Avram Iancu.

Am încredere că lucrurile bune ne țin împreună și că reprezintă declarația noastră a tuturor că acasă înseamnă să fim alături de oamenii care investesc în viitorul nostru al tuturor. Suntem fără doar și poate pe drumul cel bun și asta mă bucură de fiecare dată când mă întâlnesc cu oamenii locului, cei care, sunt de fapt bogăția inestimabilă a acestui loc binecuvântat de Dumnezeu. Am încredere că veți fi alături de mine, de echipa de consilieri ai Partidului Național Liberal, de Ion Dumitrel, președintele CJ Alba și de europarlamentarul Mircea Hava. Sunt sigură, că împreună vom reuși! Așa să ne ajute Dumnezeu!

A dumneavoastră,

Marinela Pogan

Comandat de: PNL Filiala Alba. Distribuit de SC Independent SRL. Cod unic mandatar financiar: 21240015

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax