Connect with us
Publicitate

Doza de normalitate

(P.E.) VIDEO Gabriel Pleșa, la Testul de Sinceritate. Bilanțul unui mandat și planurile pentru oraș, în următorii patru ani

Publicat

Candidatul PNL pentru Primăria Alba Iulia, actualul primar Gabriel Pleșa a venit joi în studioul Alba24. L-am invitat pentru a discuta împreună cu el despre această candidatură, mai precis despre bilanțul unui mandat destul de dificil, cu investiții în infrastructură care au dat bătăi de cap administrației, dar și cetățenilor.

Am vrut să aflăm ce l-a determinat să candideze din nou și ce planuri are pentru oraș, în următorii patru ani.

Gabriel Pleșa a vorbit despre proiectele care au avut un impact pozitiv asupra comunității, dar și despre proiecte noi de infrastructură care vor urma în perioada următoare în municipiu.

Cum pot fi îmbunătățite serviciile publice locale, cum se va circula în oraș după finalizarea lucrărilor de mobilitate, când va fi inaugurată prima parcare supraterană din municipiu sau care sunt planurile pentru amenajarea unor noi parcuri și zone recreative aflați din ediția electorală a Testului de Sinceritate.

VIDEO Gabriel Pleșa, la Testul de Sinceritate:

Comandat de: PNL Filiala Alba. Distribuit de SC Independent SRL. Cod unic mandatar financiar: 21240015

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax