Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(P.E.): În 9 iunie alegeți, cu bună credință și încredere, echipa PSD!

Publicat

În această campanie electorală europarlamentarul PSD Victor Negrescu, împreună cu echipa PSD, a fost prezent în fiecare localitate a județului, a vorbit cu oamenii despre problemele și așteptările lor, fiind impresionat de susținerea și dorința de schimbare cetățenilor.

Cu decență și seriozitate, echipa PSD a prezentat proiectele pentru oameni, pentru că Partidul Social-Democrat pune întotdeauna oamenii pe primul loc și are profesioniști care pot să aducă schimbarea în bine în fiecare localitate a județului.

PSD Alba vă propune candidați bine pregătiți, oameni care au demonstrat că sunt buni gospodari și implicați în comunitate, iar Planul pentru Alba este un proiect realist pentru dezvoltarea județului, prin care se vor atrage peste 1,5 miliarde de euro fonduri europene.

Implicat în fiecare comunitate a județului nostru, Victor Negrescu este europarlamentarul care a adus cei mai mulți bani europeni în România, negociatorul șef în Parlamentul European privind bugetul Uniunii Europene. Planul pentru Alba, gândit de echipa PSD, va ajuta fiecare localitate din județ, va ajuta oamenii să trăiască mai bine.

Noul PSD are un proiect concret și bine gândit pentru dezvoltarea județului pentru următorii 10 ani, în timp ce PNL Alba este un partid învechit, care nu mai are timp pentru oameni. PSD vine cu măsuri concrete, PNL amăgește comunitatea de la un an la altul.

”Am încredere că cetățenii din Alba vor oferi încrederea lor colegilor mei, vor vota pentru schimbarea serioasă, împotriva baronilor locali liberali și vor alege oamenii cu bună credință susținuți de puternica echipă a Partidului Social-Democrat. Vă mulțumim pentru tot! Împreună suntem mai puternici în fața lor, iar duminică puterea se poate exprima printr-un vot serios pentru schimbare”, a declarat Victor Negrescu, europarlamentar PSD.

PSD propune oameni integri, profesioniști, care au ca prioritate dezvoltarea locală, cu bună credință și respect pentru fiecare comunitate.

Candidații PSD la nivel local fac echipă cu Victor Negrescu și împreună sunt mai puternici și hotărâți să facă ceea ce trebuie pentru oameni. Votați cu înțelepciune, votați schimbarea!

Partidul Social Democrat Organizatia Județeană Alba

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT Organizația Județeană Alba / Executat de S.C. Independent S.R.L. Cod mandatar financiar coordonator: 21240002

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax