Connect with us
Publicitate

Doza de normalitate

(P.E.) Testul de sinceritate cu Florin Tomuța, candidat PSD la Consiliul Local Alba Iulia. Planuri pentru dezvoltarea orașului

Publicat

Florin Tomuța este o prezență relativ nouă pe scena politică din Alba Iulia. În luna noiembrie a anului 2023, acesta a fost numit președinte interimar al PSD Alba Iulia. Este antreprenor, vicepreședinte al COTAR și membru fondator al Asociației Operatorilor de Transport Rutier „Apulum”.

Florin Tomuța a venit în studioul Alba24, unde a vorbit despre planurile PSD pentru oraș și despre contribuția lui personală la programul politic al partidului.

Potrivit acestuia, cel mai important proiect de infrastructură pentru muncipiul Alba Iulia este centura de Nord.

„Faptul că insistăm atât de mult pentru această șosea de centură de Nord, se datorează faptului că vine cu două mari avantaje. Pe lângă scoaterea traficului greu, tot ce înseamnă Munții Apuseni, tot ceea ce înseamnă tranzit, nu neaparat al traficului greu cât și a autoturismelor, pentru alte localități, vine și cu posibilitatea dezvoltării unei zone economice în acea zonă. Știm că avem un mare avantaj. Fosta fabrică Mecanica este alimentată cu energie, cu apă, cu toate utilitățile. Astfel putem crea o zonă economică și de ce nu, să dăm o valoare terenurilor în acea zonă”, a spus Florin Tomuța.

Florin Tomuța a explicat ce ar putea face Consiliul Local Alba Iulia pentru a atrage investitori. „În primul și în primul rând trebuie să le oferim predictibilitate”, a mai declarat Florin Tomuța.

Care sunt planurile pentru dezvoltarea transportului public local și reducerea traficului în municipiu, dar și pentru dezvoltarea turismului în oraș, având în vedere potențialul istoric și cultural al orașului.

Vezi video mai jos:

Comandat de Partidul Social Democrat Organizația Județeană Alba / Executat de S.C. Independent S.R.L. Cod mandatar financiar coordonator: 21240002

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax