Connect with us
Publicitate

Doza de normalitate

(P.E.) Testul de sinceritate, cu Gabriel Pleșa. Noutăți despre lucrările din Alba Iulia și reacția la acuzațiile de plagiat

Publicat

Au mai rămas doar câteva zile până la alegerile locale din iunie. Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a venit în studioul Alba24 unde a vorbit, printre altele, despre stadiul lucrărilor de infrastructură, despre copilăria petrecută în Alba Iulia și despre acuzațiile de plagiat asupra tezei de doctorat. 

Acesta a prezentat care sunt cele mai importante proiecte, dorite de către cetățeni, care ar urma să fie finalizate în următorii patru ani în municipiu: de la Sala Polivalentă, la centurile ocolitoare de Nord și de Est, dar și noul ștrand.

Gabriel Pleșa a explicat care sunt lucrările rămas de executat în oraș, ce probleme au fost semnalate după ploile din ultimele zile și cum vor fi acestea rezolvate. De asemenea, acesta a precizat când trebuie finalizate loturile de mobilitate și ce urmează după implementarea sistemului de management de trafic.

Ploaia torențială a produs recent pagube și la un bloc aflat în reabilitare, pe B-dul Transilvaniei din municipiu. Mai multe apartamente au fost inundate, după lucrările executate de către muncitori. Potrivit lui Gabriel Pleșa, proprietarii urmează să fie despăgubiți de către constructor.

Cum era Alba Iulia în anii 70 și cum a văzut Gabriel Pleșa în copilăria sa orașul. Cum arătau cartierele rezidențiale, Parcul Unirii sau Cetatea Alba Carolina.

Primarul Gabriel Pleșa a vorbit la Alba24 și despre un subiect sensibil apărut în ultimele zile: decizia comisiei de etică a Academiei de Studii Economice cu privire la teza sa doctorat.

Vezi video mai jos: 

Comandat de: PNL Filiala Alba, Realizat de: SC Independent SRL, Cod AEP: 21240015

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax