Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(P) FOTO-VIDEO: Cele mai noi modele de Mercedes-Benz, expuse la Alba Iulia, de Casa Auto Sebeș

Publicat

YouTube video

Casa Auto Sebeș și Casa Auto Vâlcea expun timp de două zile la Alba Iulia, pe esplanada din fața Catedralei, cele mai noi modele de Mercedes-Benz. Noua Clasă A, X Class și C Class, toate sunt prezente pentru a fi vizionate de către cei interesați. Reprezentanții celor două Case Auto, din Sebeș și Vâlcea sunt prezenți pentru a le da celor dornici să cunoască mai multe detalii, toate informațiile necesare. 

Sâmbătă și duminică, Casa Auto Sebeș și Casa Auto Vâlcea sunt prezente în Alba Iulia, cu 10 modele de Mercedes-Benz, pe eslanada din fața Catedralei Reîntregirii.

Noile modele, Clasa C, X Class, noua clasa A, modelul apărut anul trecut sunt prezente pentru a fi vizionate de cei interesați.

Cele 10 mașini expuse în Alba Iulia se găsesc în ambele reprezentanțe Mercedes Benz din Sebeș și Vâlcea.

Din cele două reprezentanțe se pot achiziționa autoturisme noi, sau rulate până într-un an, cu garanție.

Garanția la autovehiculele noi este de 2 ani de zile, iar la cele vechi, garanția standard este de un an de zile, dar se poate extinde până la 5 ani doar la partea de autoturisme.

Mai mult la Casa Auto Sebeș există toate modelele de Mercedes Benz, atât pe partea de autoutilitare cât și pe partea de autoturisme, noi și rulate.

Dotările autovehiculelor pleacă de la cele standard, până la dotări diversificate în funcție de preferințele clientului.

Pe partea de finanțare există opțiunea de leasing, pachet complet prin Mercedes. Ba mai mult la autoturismele noi în anumite condiții există și leasing cu dobândă 0.

În cele două reprezentanțe Mercedes-Benz din Sebeș și Vâlcea, există service -auto complet, de la mecanică și până la tinichigerie, serviciile prestate fiind de cea mai înaltă calitate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax