Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) FOTO VIDEO / Spălătoria Johnson Car-Wash de la Alba Mall, NON-STOP SELF SERVICE cu aparatură de ultimă generație

Publicat

DSC_1959Spălătoria Johnson Car Wash și-a diversificat opțiunile pentru dumneavoastră! Acum oferim varianta de spălare și aspirare auto și în REGIM SELF SERVICE NON-STOP cu RIDICARE, ÎNCĂRCARE ȘI REÎNCĂRCARE CARD.

Ce înseamnă asta?

Indiferent că ești pasionat de mașini, sau doar îți place să ai o mașină curată, îți oferim plăcerea de a-ți cosmetiza mașina cu aparatură de ultima generație și cu soluții profesionale. Serviciul self-service îl puteti folosi atât pentru spălarea exterioară a mașinii, cât și pentru curățarea și parfumarea interiorului acesteia.

Serviciul de self-service pentru exterior cuprinde:

  • Prespălare cu presiune;
  • Spumă activă;
  • Clătire cu presiune;
  • Ceară Perlată;
  • Clătire cu apa Osmozată;
  • Negru pentru cauciucuri, pentru o strălucire îndelungată a anvelopelor.
  • Aspirare interior masină;
  • Pentru interior, vă mai oferim optiunea de “Parfum sanitizant” pentru a avea un miros plăcut de-a lungul călatoriei dumneavoastră cu mașina.

DSC_2021Va așteptăm să vă convingeți de serviciile și calitatea produselor noastre pe strada T. Vladimirescu nr.50A la Alba Mall pe partea cu terasa cazinoului Alba Mall opusă parții cu cinematograful !

Pe sensul de mers de la Sebes catre Aiud către Alba Mall înainte de a vira în parcarea mall-ului, în dreptul trecerii de pietoni o să observați pe partea dreapta un panou care indică să viratți la dreapta pe drumul privat dintre Salprest și Alba Mall, spălătoria aflându-se lipita de peretele mall-ului, lângă terasa cazinoului și intrarea / parcarea la sala de nunți.

DSC_2033Pe sensul de mers de la Aiud către Sebeș, treceti de parcarea Alba Mall și în dreptul trecerii de pietoni o să observați pe partea stângă un panou care indică să virați la stânga pe drumul privat dintre Salprest și Alba Mall.

VĂ ASTEPTĂM CU DRAG SĂ VĂ CONVINGEȚI DE CALITATEA SERVICIILOR NOASTRE !

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax